Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig célozgat a párom, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig célozgat a párom, a hármas szexre, én viszont undorodom a gondolattól. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogyha párom valamire céloz az azért van meg kiakarja próbálni, ugyanis próbáltunk ki így már dolgokat.

Pl fenékbe egyszer ezért próbáltuk ki, mert mondtam, hogyha azt szeretné egyszer engedek, azóta nem csináljuk, nem kellemes nekem, és ő sem erőlteti.

Viszont most újabb témája, nem mindig, de már 3szor is valahogy ha épp felkerült a téma mondta rá, hogy jó is lehet... Hideg kiráz, egyrészt totál féltékeny vagyok, ami ugye kizárja ennek eshetőségét, másrészt én meg egy másik nő? Oké, hogy megítélem, hogy szép lábai vannak, de mint úgy, hogy hozzámér? Konkrétan kifordul a gyomrom, szóval meleg már nem leszek.

Őszintén szólva zavar, hogy azt érzem rajta, hogy kipróbálná, mégis úgy gondolom viccel ezzel , mert tudja féltékeny vagyok, és erre én sosem mondanék igent.

Szerintetek viccel? Vagy minden férfi agyába vannak ilyen abszurd dolgok?

2017. júl. 23. 11:09
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Attól nem félek, hogy erőltetné, soha semmit nem erőltet, mikor mondtam, hogy próbáljuk ki fenékbe, húzta a száját, hogy nem, mert ezt nem én akarom, csak leakarom őt nyűgözni, és így ő nem, nem azért mondja, nem kell neki semmit csinálnom, hogy megfeleljek neki, ezt bizonyítja is.

Csak olyan zavaró ez a téma, mintha izgatná a gondolat vagy nem tudom, de közben meg lehet a férfi agy máshogy működik mint a női.

2017. júl. 23. 11:11
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem minden férfinak vannak ilyen vágyai, de ha nem egyeznek a vágyak, akkor ott gond lehet.

Én is olyan vagyok, mint te, nem tudnám elképzelni, pedig nem vagyok prűd. Volt olyan exem, akinek végighallgattam az élményeim, hogy milyen jó volt, mikor ilyenben volt része, és miért nem hagyom magam, mikor ő nem akar nekem rosszat, stb... Nem ez volt a fő szakítóok, de ez is benne volt, nem tudtam megfelelni a vágyainak.

A jelenlegi párom nem vágyik análra, hármasra. Sok dolgot kipróbáltunk együtt, de szerencsére hasonlóak az elképzelések, nincs olyan, hogy egyikőnk csak a másik kedvéért tenne valamit - annak nem lenne értelme.

2017. júl. 23. 11:13
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
Szegény...
2017. júl. 23. 11:14
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ezek mennyire a vágyai.

Mert a szexig , tehát az análig mi sem jutottunk el, nem ment neki, szerintem érzelemből nem, mert úgy érezte erőlteti, mert említette és ennek hatására.

Meghallgatnék pár férfit, hogy vannak ilyen gondolataik? De még akkor sem tudható be biztosra, lehet ezzel csak viccelődik, ugyanis ő nagyon humorherold, és mikor lát ilyet valahol, vagy olvas, viccesen mondja, hogy 'dejólehet', nem próbálta még ő sem, pedig sok buliba ott volt, alkalma lett volna rá előttem is, mégsem, tehát nem hiszem, hogy úgy igazán akarná, de ! ha feljön a téma komolyabban, amit nem gondolok, úgyis elbeszélgetek vele.

2017. júl. 23. 11:18
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem minden férfinak vannak ilyen vágyai, de ha nem egyeznek a vágyak, akkor ott gond lehet. '

Minden másban igen, semmit nem akar amit én nem, illetve egy rúgóra jár az agyunk, ezért remélem ő ezt tudja magába, hogy gondolatnak elmegy, de nem pedzegetheti fel, Istenigazából , de mivel nem hülye, nagyon jól tudja.

2017. júl. 23. 11:19
 6/21 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes ez a kérdés, tekintve hogy minden logikát és következetességet nélkülöz. Az anált ha jól értem végülis te akartad, és nem ő. Az meg hogy 3-szor megemlített valamit, az nagyon távol áll attól, hogy mindig céloz rá. Térjünk vissza erre a kérdésre akkor, mikor felveti, hogy próbáljátok ki!
2017. júl. 23. 11:22
 7/21 A kérdező kommentje:

Hármas: Épp leírni akartam ezt, köszönöm, hogy leírtad helyettem.

Valóban napolni akartam a kérdés, ugyanis, annyira más volt mikor tényleg odajutottunk, nem arra számít az ember, hogy a párja majd nem táncol és hujjog, hogy elérte amit akar, hanem nem tudja megtenni, mert úgy érzi, nem akarom eléggé... Figyelmesség és kész, ezzel nem lehet vitatkozni, többet jelentett neki, hogy akkor ott hogy érezném magam, mint, hogy neki ez tapasztalat lenne-e vagy sem?

Mikor visszaolvastam és elgondolkoztam, valóban furcsa, hogy 3szor felhozta, és úgy írtam 'mindig', tehát ezt kb 2 hónapba egyszer épp valami kapcsán előjött dolgot jelent, nem azt, hogy valóban unszol, hogy na?

Nem sok értelme volt a kérdésnek, mert átgondolva, én is úgy gondolom ennek jelentése addig nincs, amíg nem válik témájává .

2017. júl. 23. 11:27
 8/21 anonim ***** válasza:
7%

"Hideg kiráz, egyrészt totál féltékeny vagyok, ami ugye kizárja ennek eshetőségét, másrészt én meg egy másik nő?"

Nézz szembe a félelmeiddel, válj eggyé velük! Láttad a 2005-ös Batmant? Szerintem próbáljátok ki, aztán majd meglátjátok milyen! Ja bocs, szinte lehetetlen olyan lányt találni, aki beszállna egy párhoz harmadiknak, ha mégis találtok csak örülhettek. A társkeresők tele vannak ilyen párokkal, akik lányt keresnek harmadiknak, de lány meg alig van, aki belemenne, általában csak kamuprofilok vannak fenn. Nem, nem viccel a párod, éveken keresztül ugyan azt a nőt dugni valjuk be unalmas, kell egy kis frissítés.

2017. júl. 23. 11:30
 9/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem monogám a barátod.

Mivel ember, ezért elvileg a szükségleteit matadéktalanul képes lehet kielégíteni kapcsolaton belül is, csak gondolkodni kell az állati ösztönök felett 😃

Ha mégse megy, akkor még mindig ott a lehetőség rá, hogy pl nyitott kapcsolat lehetőségével élje meg az ilyen vágyait, másokkal.

Nagyon fontosak ebben az esetben a SZABÁLYOK! Minden eshetőségre gondolni kell, különben kihat a kapcsolatotokra.

2017. júl. 23. 11:32
 10/21 anonim ***** válasza:
7%
A kérdésed alapján rendkívül különböztök szexuálisan. A pároddal kapcsolatban "fejben levő abszurd dolgokról" beszélni kimondottan tiszteletlenség. Normális, felnőtt szexualitásban nincsenek tabuk, de ha valaki nem akar valamit, azt is tisztán kell kommunikálni a másik fél fele. Én például férfiként sosem vágytam hármasra, de az análszex teljesen alap, egy kis plusz színt hoz a szexbe, nincs vele semmi gond _szerintem_. De ha valakinek van, akkor jelzi és nem csináljuk. Felnőtt emberek között ez ilyen egyszerű.
2017. júl. 23. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!