Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a páromtól, mit tegyek most?
Szerintem kerj szunetet egyelore, es ha idovel sem tudod tultenni magad ezen, akkor szakits.
De ha hatarozottan tudod, hogy ezen soha nem fogod magad tultenni, akkor ne rabold az idotoket, szakits minel elobb.
Kiderült egy olyan dolog a múltjából ami miatt teljesen kiábrándultál belőle. Ha nem tudod elfogadni akor felesleges erőltetni.
Bár sokan mondják, hogy az embernek a másik múltjához semmi köze (szerintem ez nem teljesen így van), de igazából az ő dolga. Ha számodra ez tolerálhatatlan akkor szakíts mert úgysem lenne jobb.
Az okot jó lenne tudni egyébként. Irigység miatt vagy elfogult vele kapcsolatban (te is szeretted volna, de nem jött össze) vagy pedig egyéni morális gátak miatt (pl. szerinted a szex csak két ember között elfogadott)?
Mi közöd van az előtte lévő életéhez, hogy kivel volt és mit csináltak? Ő megosztotta, mert úgy érezte tudod kezelni, de gyerekesen viselkedsz.
Mert te talán nem szexeltél sokat, másokkal? Lehet, nem feküdtél le két emberrel egyszerre, de nem értem minek kell hisztizni. Nem a tulajdonod, és nincs közöd az előéletéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!