Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most először ijedtem meg a páromtól. Mit tegyek?
Azért Te sem vagy szent. "Kölcsönvenni" a másik laptopját ahol "véletlenül" megnézted az előzményeket...
Egyik kutya másik eb. Összeilletek.
A kölcsönvenni nálunk azt jelenti, hogy elkérni. Tud róla, hogy nálam van. -.-
Az előzményeket pedig megmagyaráztam. Persze, tudom, hogy kutakodásbak számít, de kidobta az orrom elé. Úgy már elég nehéz nem meglátni.
A fétisért nem haragudnék, mindenkinek vannak furcsaságai. Akár olyanok is, amiket szeret elképzelni, de igazából nem valósítaná meg őket.
A nyomkövetés, üzenetek elolvasása viszont már más tészta. Na, azért nagyon mérges lennék.
Nem értem a problémádat.
Le akarja nyomozni a telefonod, mert félt téged, mindig tudni akarja, hogy biztonságban vagy e.
A szexuális segédeszközökkel, meg javítani akar a kapcsolatotokon. Lehet érdekesebbnél érdekesebb játékokat talál ki, hogy még élménydúsabb legyen a szex köztetek.
Látod, nem olyan szörnyű ez. :)
"Le akarja nyomozni a telefonod, mert félt téged, mindig tudni akarja, hogy biztonságban vagy e. "
Ezt ugye magad sem hiszed :)
A kérdező is honnan tudja, hogy ŐT akarja lenyomozni a fickó? Mi van ha a spermiumkodó munkatársa után nyomoz? Vagy megzsarolták és így próbál keresztbezsarolni?
Miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni?
Mert arra keresett rá, hogy "barátnőm"...
Nem vagyok hülye, még akkor sem, ha az eddigi válaszolók mind ezt gondolják.
Hát a barátod még hülyébb, ha ilyen könnyen lebukik. Alapból így rákeresni game over, nem kitörölni az előzményekből szintén bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!