Nem ertem, hogy mi ez? Amiota terhes vagyok /11 hete/ undorodom a paromtol. Semmi szex, de ha meg akar olelni, vagy puszilni, akkor is tolom el magamtol. Mas is volt igy?
Szia!
Én így voltam vele.
Nagyon gusztustalanul viselkedtem vele. Simán elküldtem, megmondtam, hogy csúnya vagy (persze csak bántásból). Állandóan minden baj volt, sok ideig nem is pusziltam meg.
Ami miég érdekes, hogy folyamatosan büdösnek éreztem. Persze tisztálkodik, de egyszerűen valami miatt éreztem, irritált.
Kb. A 19. Hétre sikerült "lehiggadnom". De nyugi, nem fog teljesen elmúlni (feltételezem a szülés pillanatáig). Mé mindig van, hogy rám jön a hiszti.
Ez a hormonoktól van.
Nem kell orvoshoz szaladni...ez egy butaság. Csak abban az esetben, amikor huzamos ideig érzel így.
Nálam 2hetemte 1-2x kijön, aztán ennyi. Helyrejött a szexuális kapcsolatunk is.
28+3hkm
Na utolsó, látom te sem voltál terhes.
Vagy ha igen, ez a "kellemetlen" tünet téged nem érintett....
28+3hkm
Nekem is volt a 7-10. hét között olyan, hogy nem bírtam a férjem illatát, pedig előtte imádtam. Viccesen betudtuk annak, hogy biztosan fiút várunk, azért ilyen nagy az ellenállás. (Ami persze örökség.) Azóta szerencsére elmúlt a szagérzékenységem. :)
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!