Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig célozgat a párom, a hármas szexre, én viszont undorodom a gondolattól. Mit lehetne tenni?
Tudom, hogyha párom valamire céloz az azért van meg kiakarja próbálni, ugyanis próbáltunk ki így már dolgokat.
Pl fenékbe egyszer ezért próbáltuk ki, mert mondtam, hogyha azt szeretné egyszer engedek, azóta nem csináljuk, nem kellemes nekem, és ő sem erőlteti.
Viszont most újabb témája, nem mindig, de már 3szor is valahogy ha épp felkerült a téma mondta rá, hogy jó is lehet... Hideg kiráz, egyrészt totál féltékeny vagyok, ami ugye kizárja ennek eshetőségét, másrészt én meg egy másik nő? Oké, hogy megítélem, hogy szép lábai vannak, de mint úgy, hogy hozzámér? Konkrétan kifordul a gyomrom, szóval meleg már nem leszek.
Őszintén szólva zavar, hogy azt érzem rajta, hogy kipróbálná, mégis úgy gondolom viccel ezzel , mert tudja féltékeny vagyok, és erre én sosem mondanék igent.
Szerintetek viccel? Vagy minden férfi agyába vannak ilyen abszurd dolgok?
Nem tartunk itt , éppen ezért a harmadik kommentembe írtam, hogy elhamarkodott volt, nem volt konkrét kérdés, vagy konkrét célzás rá, valószínű egy adaggal többet láttam bele, mint amennyi volt.
Kicsit az utolsók előre szaladtak, a társkeresős dologgal, meg a nyitott kapcsolattal.
Itt már az egész tök tárgytalan, legközelebb ez akkor lép tárggyá, ha valóban az ki, hogy szeretné
"Mivel ember, ezért elvileg a szükségleteit matadéktalanul képes lehet kielégíteni kapcsolaton belül is, csak gondolkodni kell az állati ösztönök felett 😃"
A Homo Sapiens mióta monogám? Az ókori Rómában még biztos nem volt az, szanaszét kefélték a rabszolgákat és a feleség csak legyintett.
Én a helyedben előadnám full lelkesen, hogy tökre kipróbálnád vele meg egy másik faxival, tudsz is rá valakit, és mondasz valaki olyat akit kb nem kedvel :D. Villám gyorsan gondolja majd meg magát.
31/f
azért valljuk be, nem véletlenül születnek a férfiak agyában ilyen gondolatok.
nyilván szeretné kipróbálni, és finoman elkezdte ezt beadagolni neked.
ha van egy kis esze akkor nem erőlteti nyíltan, hogy pl. "Juci, mit szólnál ha bevennénk egy csajt harmadiknak jövő héttől?"
hanem csak apránként utalgat rá, és figyeli a reakciódat te mit lépsz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!