Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodom a saját barátomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a saját barátomtól?

Figyelt kérdés

Szóval 2 hónapja jöttünk össze. Nekem akkor pett vége egy 3,5 éves csodás kapcsolatomnak és nég mindig nagyon szerelmes voltam.

Rá egy hónapra összejöttem ezzel a sráccal,nem jött be egyáltalán,de kedves volt stb,gondoltam majd jönnek az érzések is.

Azonban ha vele vagyok is,csak a másik srácra gondolok és hasonlítgatom hozzá,hogy ő mennyivel jobb volt mint ez.

Szex közben is a régi pasimra gondolok,másképpen nem is tudnék együtt lenni vele,egyszerűen olyan szinten taszít.

Mi a baj velem?:/

22N

2017. júl. 2. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj veled, de huba volt vele összejönnöd. Ezzel mindkettőtöket becsapod.
2017. júl. 2. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
A megfogalmazásod alapján ez vagy kamukérdés, annyira "állatorvosi ló" kategória, hogy nehéz elhinni, hogy igazi, vagy nem vagy 22 éves szinten.
2017. júl. 2. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Túl korai volt egy új kapcsolat
2017. júl. 2. 10:27
 4/13 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Szerintem elég egyértelmű, mi itt a baj. Nem vagy túl az előző kapcsolatodon, mégis ráugrottál az első pasira, aki feltűnt, remélve, majd elfelejted az előzőt. Nem így történt.

Szakíts, legyél egyedül kicsit, és majd ha már jól érzed magad egyedül, akkor kezdj el pasizni megint.

2017. júl. 2. 10:28
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
nem hinném hogy kamu. manapság népbetegség lett a kapcsolatfüggőség a csajoknál.
2017. júl. 2. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem vagy még túl az exeden- ami ennyi idő után nem is csoda. Ezzel a sráccal próbálod elfelejteni, de ez nem működik. Sokkal több időt kellett volna várnod egy új kapcsolattal, valószínűleg ez nem is fog soha működni.

Ha szakítotok- már pedig az lenne a legjobb- akkor várd meg amég ténylegesen készen állsz egy úgy kapcsolatra, és arra a pasira vágysz akivel ott a lehetőség, nem pedig csak az exbarátodat akarod pótolni...

2017. júl. 2. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért kell összejönni olyannal, aki taszít?Na meg még le is fekszel vele...Nagy bajok vannak nálad.Kúráld ki a kapcsolatfüggőségedet, de hamar.A mostani barátodat meg engedd el, minél előbb, tőled jobbat érdemel!
2017. júl. 2. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Elkezdi, "mennyivel jobb volt, mint ez."

XDXD

2017. júl. 2. 12:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Az kemény.

Szép volt.

2017. júl. 2. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:

" és hasonlítgatom hozzá,hogy ő mennyivel jobb volt mint ez. "

Aztaaaaaa k......... :D A kérdésed alapjában véve szomorú (mert agyilag olyan szinten vagy, amilyenen nem kéne ), de ez a mondatrész. :D

2017. júl. 2. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!