Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a saját barátomtól?
Szóval 2 hónapja jöttünk össze. Nekem akkor pett vége egy 3,5 éves csodás kapcsolatomnak és nég mindig nagyon szerelmes voltam.
Rá egy hónapra összejöttem ezzel a sráccal,nem jött be egyáltalán,de kedves volt stb,gondoltam majd jönnek az érzések is.
Azonban ha vele vagyok is,csak a másik srácra gondolok és hasonlítgatom hozzá,hogy ő mennyivel jobb volt mint ez.
Szex közben is a régi pasimra gondolok,másképpen nem is tudnék együtt lenni vele,egyszerűen olyan szinten taszít.
Mi a baj velem?:/
22N
Szerintem elég egyértelmű, mi itt a baj. Nem vagy túl az előző kapcsolatodon, mégis ráugrottál az első pasira, aki feltűnt, remélve, majd elfelejted az előzőt. Nem így történt.
Szakíts, legyél egyedül kicsit, és majd ha már jól érzed magad egyedül, akkor kezdj el pasizni megint.
Nagyon nem vagy még túl az exeden- ami ennyi idő után nem is csoda. Ezzel a sráccal próbálod elfelejteni, de ez nem működik. Sokkal több időt kellett volna várnod egy új kapcsolattal, valószínűleg ez nem is fog soha működni.
Ha szakítotok- már pedig az lenne a legjobb- akkor várd meg amég ténylegesen készen állsz egy úgy kapcsolatra, és arra a pasira vágysz akivel ott a lehetőség, nem pedig csak az exbarátodat akarod pótolni...
Elkezdi, "mennyivel jobb volt, mint ez."
XDXD
" és hasonlítgatom hozzá,hogy ő mennyivel jobb volt mint ez. "
Aztaaaaaa k......... :D A kérdésed alapjában véve szomorú (mert agyilag olyan szinten vagy, amilyenen nem kéne ), de ez a mondatrész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!