Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodom a saját barátomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a saját barátomtól?

Figyelt kérdés

Szóval 2 hónapja jöttünk össze. Nekem akkor pett vége egy 3,5 éves csodás kapcsolatomnak és nég mindig nagyon szerelmes voltam.

Rá egy hónapra összejöttem ezzel a sráccal,nem jött be egyáltalán,de kedves volt stb,gondoltam majd jönnek az érzések is.

Azonban ha vele vagyok is,csak a másik srácra gondolok és hasonlítgatom hozzá,hogy ő mennyivel jobb volt mint ez.

Szex közben is a régi pasimra gondolok,másképpen nem is tudnék együtt lenni vele,egyszerűen olyan szinten taszít.

Mi a baj velem?:/

22N

2017. júl. 2. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gusztustalan, amit leírsz,

az meg egyenesen szánalmas, hogy összejöttél egy olyan pasival, aki nem jött be egyáltalán, csak hogy ne legyél egyedül.

Szakíts a sráccal, és várd meg, amíg jön egy olyan, akit igazán tudsz szeretni, mert ezzel mindkettőtöket csak becsapod.

21/L

2017. júl. 2. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Én az ilyen szinten önző és felelőtlen emberektől undorodom, de ízlések és pofonok. Teljesen igazuk van az előző kommentelőknek. Nem voltál túl az exeden és bexari voltál egyedül maradni így minden mindegy alapon sérülést fogsz okozni egy másik embernek és saját magadnak. Nem kell félni attól, hogy a magány idején szembenézz önmagaddal, nem bánt téged.

30/f

2017. júl. 2. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem jó pótlék - és nem is sejti, hogy az.

Rendesebb volna szakítani vele, neked is jobb lenne.

2017. júl. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!