Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy undorodom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy undorodom még a gondolattól is, hogy más fiú hozzám érjen a barátomon kívül?

Figyelt kérdés
Például utálom,ha egy fiú barát hozzám ér,vagy ha valaki megpróbálna "úgy"közeledni felém.
2020. jan. 3. 21:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, és az mennyire felnőttekre jellemző,hogy nem tudod értelmezni valaki mondandóját.Odaírtam,hogy ha valaki"úgy" közelít felém.Ha valaki felköszöntene,akkor esetleg hagynám.Kivéve ha az illető előtte már nyomult rám,vagy ilyenek.Ha egy idegennek szüksége lenne egy ölelésre,itt vagyok.
2020. jan. 3. 21:56
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te nem tudsz rendesen fogalmazni, mert odatetted a vagy szót. Tehát a mondatot így kell értelmezni:

- ha egy fiú barát hozzád ér (tehát ahhoz nem kell úgy közelítenie feléd, csak szimplán haver)

- vagy ha úgy közelítenek feléd

Mi a baj abban, ha egy fiú barátod hozzád ér? Azt nem tetted oda, hogy ő is úgy közelít feléd. Te nem tudsz normálisan fogalmazni, bocsi.

Mivel látod, hogy így eléggé félreérthető volt a szöveged, mert én teljesen másra gondoltam, mint amire te eredetileg gondoltál.

2020. jan. 3. 22:08
 13/34 anonim ***** válasza:
72%

Tényleg ne tudsz fogalmazni.

Azt írtad, ha egy fiú barát hozzád ér, vagy ha...

Ergo itt kb. mindenki arra gondol, hogy ha egy fiú barát vállon vereget t már attól is undorodsz.

2020. jan. 3. 22:09
 14/34 A kérdező kommentje:
Ott a vagy szó.Tudok fogalmazni Te meg kötekedj mással.
2020. jan. 3. 22:10
 15/34 anonim ***** válasza:
76%

Feladom, menj vissza általános iskolába.

A vagy előtti mondatrészt magyarázd már el légyszíves, hogy azzal mit akarsz közölni!

2020. jan. 3. 22:11
 16/34 A kérdező kommentje:
Legyen néktek igazatok random idegenek.Gondolom ti előszeretettel csináltok mást is idegen emberekkel párkapcsolatban
2020. jan. 3. 22:12
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Miért utálod, ha egy fiú barátod hozzád ér?
2020. jan. 3. 22:12
 18/34 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra,ha van egy fiú barátom,aki megölel.Ezzel pl.van bajom.Általános iskolába?Mondd,mit érzel,hogy ártatlan emberekbe kötsz bele?
2020. jan. 3. 22:13
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
Most meg már jön a hiszti,ó. Na ezért vagy agyilag éretlen, mert viselkedéseddel be is bizonyítod ezt.
2020. jan. 3. 22:13
 20/34 A kérdező kommentje:
Mert erről a fiú barátról konkrétan tudom,hogy többet akarna.Kijelentette,hogy szívesen lefeküdne velem.És nagyon rossz érzés volt hallani.
2020. jan. 3. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!