Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan nőt találni akit nem érdekel hogy nem érdekel az önmegvalósítás, a törtetés, a kapitalista taposolómalom és nem, nem vagyok sikeres?
szegény vagyok, nem keresek jól. De van olyan nőt akit ezek nem érdekelnek és tényleg az ember érdekli? Nem a máz?
F/29
Mindenki maga teremti az életét.
- nem a pasim vett fel egyetemre
- nem a pasim vette a zadari lakásom
- nem a pasim szerzett nekem munkahelyett
- nem a pasim edz helyettem
Mindenki a saját életért felelős, ennek tudatában idd és szivd magad a korai sírba.
22/L
Igen, lehet ilyen nőt találni. Ha tényleg szeretnél, és az élet többi területén rendben vagy.
Olyan nőt, aki egy életunt, összes nőt egy kalap alá véve lenéző, célok nélkül tengődő visszaeső alkoholistára vágyik, viszont nem fogsz találni.
Rengeteg csúnya férfinek van párja, családja. Azoknak is, akik nem különösen gazdagok. Nem a nők hibája, ha neked nincs. Neked kellene olyan társ, aki úgy él, ahogy te?
"Miért kell mindenkinek kötelezően törtetnie?"
Miért tortertetes az, ha valaki szeretne jól élni olyan munkából ami érdekli és amit szeret, és nem csak kényszerből dolgozik?
Két éven át látogattam őt egy özvegy nőt, aki már szinte mozgásképteptelen volt. Én vittem neki a bevásárlást, én voltam, aki orvoshoz vitte.
Tavaly elhunyt és mivel nem voltak gyermekei, rámhagyta a lakását. Még a temetését is én rendeztem el...
22/L
Kerdezo. En azt latom, hogy egy 22 eves lanyban tobb kurazsi van, mint benned. Vajon miert nem kerulsz kepbe a noknel, miert nem vesznek ferfinak? Egyebkent ilyen mentalitassal egy no sem erne el sokat, ertelmes ember keruli az energiavampir kapcsolatokat.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!