Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan nőt találni akit nem érdekel hogy nem érdekel az önmegvalósítás, a törtetés, a kapitalista taposolómalom és nem, nem vagyok sikeres?
szegény vagyok, nem keresek jól. De van olyan nőt akit ezek nem érdekelnek és tényleg az ember érdekli? Nem a máz?
F/29
Ha 10 évig próbálkoznál nőknél és folyamatosan a gúnyt, alázást kapnád, téged se érdekelne sok minden.
Minek hajtsam magam ha úgyis egyedül maradok? Elárulnád kedves pamacska?
Voltak céljaim nekem is. Akartam rendes életet, barátnőt, sőt, családot is.
Csak rájöttem hogy én nem kellek a nőknek.
Így marad az alkohol meg a heroin (beszerzés alatt)
Egy alkoholistával nyilván senki nem jön össze.
22/L
Kisasszony!
Mikor nem voltam az, mikor színjózan voltam, akkor se érdekeltem senkit. Ennyit erről.
Mert titeket az izgat milyen a pofim... ez van. Meg persze hogy csörög e elég pénz a zsebemben.
Soha egyetlen nőt se érdekelt még hogy ki is vagyok én valójában. SOHA!
Pedig én rátok vágytam. De most már nem.
Amúgy mit csesztetsz itt te is? Élvezed hogy rugdalhatod azt aki a padlón van?
Örülj a pasidnak, ő biztos nem alkesz. Meg biztos igazi férfi.
Ne becézgess, nem vagyunk olyan kapcsolatban.
Az is és nagyon hálas vagyok érte, noha ő se hibátlan ahogy senki sem ag.
Te írod ki a kérdéseidet, fogadd el, hogy kapsz rá reakciókat. Bármikor törölheted el a profilodat.
Volt egy alap hátrányod, ami miatt nehezen ismerkedtél. Ahelyett, hogy ezt megoldottad volna, elástad magad és az esélyeid. Tudnál változtatni, ha szeretnél. De már átfordultál az ön és nőgyűlöletbe.
Egy pszichológushoz kéne először elmenni, hogy felfedje a lelki törésed miértjét.
És ne áltasd magad, vágysz egy nőre nagyon is. Különben nem írnál ki ilyen kérdéseket.
22/L
Mondom, amikor jó fiú voltam se kellettem nektek. Főleg a külsőm miatt.
Érdekes módon mindig képcserekor hall be az ismerkedés.
Élvezd a pasidat inkább ahelyett hogy engem csesztetsz.
Hajrá! A heroin majd megoldja a problemádat.
Te komolyan albérletben másokkal lakva akarsz drogozni? Nem sokáig leszel ott.
23/L
Mit érdekel téged? Nem leszek miattatok lelki beteg.
Könnyű mosolyogni meg életvidámnak lenni mikor a seggetek nyalják a pasik állandóan és áloméletetek van.
Úgyhoyg marad a pia meg a keményebb drogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!