Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség elvárni egy nőtől a klasszikus szerepeket, hogyha én nem vagyok képes teljesíteni a klasszikus szerepemet?
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 07:45
21/25 anonim válasza:
"Munka és pénzellenes vagyok"
Mondd, hogy troll vagy! Tehát semmit nem szeretsz dolgozni, nincs pénzed, de szolgáljon ki egy nő? Orvos látott már?
23/25 A kérdező kommentje:
Van munkám és nem élek szarul, de attol még munkaellenes vagyok. Szar hánytatott sorsom volt és úgyérzem nekem jár az, hogy ilyen nőm legyen. Tudjátok dühös vagyok egy lányra, aki nagyon tetszett és azt éreztem, hogy neki is tetszek, egy rapidrandin voltam szimpatikusnak talált megkaptam a számát, onnantól leszart engem. Csodáltam szépségét. Több éve volt és nem tudok túllépni ezen. Azt kívánom, hogy bárcsak megtudnám törni és elérni azt, hogy bűnbe essen s ezután normális emberként szülessen újra. Voltak még hasonló példák, de ez fájt legjobban és mondhatni bosszubol vágyok erre, amit e kérdésben leírtam.
2019. okt. 24. 23:34
24/25 anonim válasza:
Kezdem azt gondolni hogy fejben nincs rendben nálad valami. Amúgy meg, már megint itt tartunk mint másik ezer kérdésnél "neked jár a nő alanyi jogon" A szád jár maximum, más nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!