Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség elvárni egy nőtől a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség elvárni egy nőtől a klasszikus szerepeket, hogyha én nem vagyok képes teljesíteni a klasszikus szerepemet?

Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 07:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Elvárni lehet, balekot találni kevésbé.
2019. okt. 24. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell barkácsolnod csak tartsd el.
2019. okt. 24. 09:20
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Fogjátok már fel, hogy egy normális, tanult nő akkor sem fog kiszolgálni benneteket, ha el akarjátok tartani. Honnan jön ez a baromság? Nem kiszolgaltott akar lenni egy nő.
2019. okt. 24. 09:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
azért egy reggelit magadnak is megcsinálhatnál...takarítani sem halálos bűn...ha meg olyan pénzes a férdi,hogy képes lenne eltartani akkor fizesse bejárónőt is
2019. okt. 24. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség, csak szarni fognak nagy ívben a fejedre.
2019. okt. 24. 10:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szóval egy második anyukát szeretnél, akivel szexelsz is?

Nem sok nőnek fog megfelelni. Persze, elvárhatod, bármit elvárhatsz, amit akarsz, maximum egyedül maradsz, mert senkinek nem fog megfelelni.

2019. okt. 24. 10:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség, csak a nők többsége vállat von és keres magának olyan pasit, aki legalább a maga oldalát teljesíti vagy legalább nem vár ilyen baromságokat. Legjobb, ha mindkettő, mert akkor az ember szívesebben csinálja, inspirálódva a párjából.
2019. okt. 24. 14:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha jól értem.

A nő legyen házias, főzzön mosson, kiszolgáljon, gondoskodjon rólad. DE emellett dolgozzon is, mert te nem tudsz egyedül eltartani egy családot. Oké. Te mit teszel bele a kapcsolatba a hatalmas nagy szereteten kívül? Nem tudsz ház körüli munkát végezni ahogy írod, nem keresel valami jól, és mivel klasszikus szerepekről beszélsz gondolom a házimunka 100%-ban a nőre hárulna. Na ne röhögtess! Nincs azzal baj ha a férfi klasszikus szerepeket vár el, de akkor ő is teljesítse a maga oldalát. Ha háromszori étkezést vársz el, tehát a nő reggelit ebédet és vacsorát is csináljon, lehetőleg ebéd és vacsora meleg étel legyen, plusz takarítás, később akár gyereknevelés stb akkor dolgozni nem nagyon fog tudni mellette. Ebben az esetben igenis a férfinek kell megteremtenie az anyagi biztonságot. Majd ha ez meglesz, akkor talán elvárhatod ezeket, feltéve ha lesz olyan nő, aki belemegy ilyen kapcsolatba.

2019. okt. 24. 15:40
 19/25 A kérdező kommentje:

Sok csalódás után érzem azt, hogy ez kéne nekem. Kicsit az anyukámat is keresem a másikba, mert nem kaptam elég szeretet és elég hamar elhunyt sajnos. Egyedül élek jelenleg és szeretném, ha hozzám költözne.

Munka és pénzellenes vagyok. A pénz és a munka igaz szabadság ellen van és szeretném, ha megszünne a bérmunka a pénzel együtt, hogy mindenki azt csinálhassa amit szeretne.

Ilyen témákról pl. nagyon sokat tudok beszélgetni. Szeretném, ha a világ emberibb lenne és, ha lesz lehetőség ezen fogok dolgozni ezerrel. Ez a rendszer nem maradhat fent örökké.

2019. okt. 24. 21:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

majd én elviszem a szemeted, csak azért mert ezt a munkát szeretem

idióta

2019. okt. 24. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!