Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség elvárni egy nőtől a klasszikus szerepeket, hogyha én nem vagyok képes teljesíteni a klasszikus szerepemet?
Sok pasi van aki nem tud barkácsolni, erről nem is tehet. A lényeg inkább az,hogy férfiként ezeket a feladatokat megold, még ha úgy,hogy mással elvégezteted, akkor is.
Nő vagyok,házias, +füvet nyírok, és nem riadok vissza olyan feladattól sem ami általában a pasi dolga. A párom viszont egyáltalán nem a klasszikus, szerelő-ügyeskezű pasi, viszont ha bármi feladat adódik mindig tudja kinek szóljon, kivel végeztesse el.
Ha ilyen vagy, ezt feltehetően elfogadja minden nő.
"[...] hanem egyszerűen csak szeretet teljesen álljunk egymáshoz."
Hogy érezzem szeretve magam, ha a páromon azt látom, hogy konkrétan nulla motivációt érez arra, hogy levegyen a vállamról némi terhet?
Tudod mit értem el a hagyományos női törödő gondoskodó szeretem a párom életvitellel?
9-5ig dolgoztam, reggel 5kor felkeltem, hogy legyen kaja, vasalt ing, picivel 8előtt indultam dolgozni, este 7re hazaértem, amit reggel nem tudtam megcsinálni befejeztem, vártam haza. Nálam csak 3évvel fiatalabb csak szabad független nővel lépett le... Aki semmit sem csinált neki. Tetézve, hogy én tartottam el. Erről ennyit.
Szóval akinek ez kell, hát hajrá, csinálja, én soha többé. Vagy közösen, egymást támogatva, segítve, vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!