Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődő63 kérdése:
Lányok ti barátkoznátok férfival a barátság szó klasszikus értelmében?
Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 19:22
1/11 anonim válasza:
Persze. A legjobb barátom pasi. Évek óta barátok vagyunk, mindent meg tudunk beszélni.
A kérdés az,hogy aki párkapcsolatban él annak a párja el tudja-e ezt fogadni.
2/11 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy működik mint nővel. Ápolni kell a barátságot, tudni a másikról, hülyéskedni nevetni és segíteni egymást, beszélgetni. Ha valaki többet érez, az megmondja és újratervezés, vagy kis idő míg nála is elfelejtődik ez, és lehet folytatni. Eltávolodás ugyanúgy lehet, másik párja ugyanúgy féltékeny lehet mint nő barátnőre, ha nem kedveli.
3/11 anonim válasza:
Persze. Én úgy szocializálódtam, hogy az embert nézzem a másikban, nem a nemiszervet, vannak is férfi barátaim.
4/11 anonim válasza:
Az én legjobb barátom is férfi. Az én párom elfogadja, az övé nem annyira. Sokkal jobb ez a barátság, mint amit eddig bármely más baráttal-nemtől függetlenül-ki tudtam alakítani. Nagyon hasonló személyiségek vagyunk.
5/11 anonim válasza:
Igen, simán. Ilyen testvéries szinten.
Pl osztálytársak, meg közös baráti kört képzelj el, akik pl még jópár évvel az elballagás után is együttmaradtak; együtt mennek buliba, kirándulgatni, és akkro ilyen tök békés, családias az egésznek a hangulata. Na és akkor ezt képzeld el kis szinten; hogy pl ebből a társaságból csak kettő. És akkor ők így barátok.
6/11 anonim válasza:
Igen. Örülnék ha lenne pasi barátom.
7/11 anonim válasza:
Csak kályhameleg sráccal tudnám ezt elképzelni.
9/11 anonim válasza:
Van jó pár fiú barátom, jobban megértem velük magam, mint a nőkkel. A férjemnek nincs kifogása, ezt akkor is tudta, amikor megismert.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. kedves kályhás lány, neked meg biztos rosszul sült el a barátkozási szándékod ezért írtad amit írtál
2019. jún. 7. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!