Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretitek a hódítási játszmákat? Miért ragaszkodtok a klasszikus szerepkehez
Akkor oszd meg és uralkodj.
Én nem játszmázom senkivel,nem képzelem magam hercegnőnek.
Ugyvan,ha szeretnél valakitől valamit,akkor lêpj oda.Te vagy a fêrfi.
Szoktam én is lépni, de azért a női és férfi szerepek megtartásának van jelentősége.
Nekem például sosem kellene olyan pasi, aki nem mer, nem akar, nem tud lépni felém, mert nem hinném, hogy a későbbiekben egy ilyen határozatlan, érdektelen, gyáva pasi jó pár, családfő lenne.
Mint ahogy nőként nem szeretnék én lenni a pasi a kapcsolatban, különben akkor minek kellene egy pasi, ha már én úgy viselkedem?
Nem gondolom, hogy ez játszmázás lenne, de a pasi se várja, hogy majd én udvarolok neki, meg a nyakamba veszem az összes problémáját a sajátjaimon kívül is.
Ha a hódítási szakaszban nem biztosít arról, hogy talpraesett, céltudatos, stb, akkor nem fog meghódítani, mert tutyi-mutyinak fogom látni, vagy épp másnak, tökmindegy.
Férfiként azt mondom, hogy az ügyes nő úgy is eléri a célját, hogy végig női szerepben marad, csak ehhez kell némi rutin és tapasztalat. A férfi maradjon a vezér és hódító szerepben, kezdeményezzen a nő meg adjon egyértelmű jelzéseket, hogy van keresnivalója nála.
A legtöbb nő ott hibázik, hogy nem tud egyértelműen kommunikálni a férfi felé, behúzódik a sarokba, elbújik ahelyett hogy felhívná magára a figyelmet, a non verbális kommunikáció nem működik.
Soha nem felejtem el az első barátnőmmel való találkozást, Palatinus strand ránéztem, ő elmosolyodott és végem volt. Semmi extra szemkontaktus, egy mosoly és már tudtam, hogy ő lesz a párom.
Az is megér néhány szót, hogy normális esetben az a fél akik kezdeményez egy kapcsolatot önként vállalja, hogy a kapcsolat elején ő tol bele több energiát és próbálja meggyőzni a másik felet, hogy ő az igazi. A nők max addig szoktak kezdeményezni, hogy társalgásba elegyednek a kiszemelt férfivel és átpasszolják a labdát neki és ő majd kezdeményez tovább.....nagyon ritkán szokott ez működni.
Mit értesz "játszmázás" alatt? A flörtöt, egymás játékos megismerését?
Ezek a nemek eltèrèseiből, genetikai és biológiai, valamit szellemi-lelki adottságaik miatt kellemes és hasznos elfoglaltságok egy férfi és egy nő közötti kapcsolatépítés, majd utódnemzés céljából.
A nőknek nagyon fontosak ezek a dolgok, csupán ettől indulnak be. Az a nő, akinek nincs szenvedély/játék/flört a szerelmi életében, csak dugi-huzi, nem is tud teherbe esni!!!
Ez a beállítódás a nőknél alap. Abból következik, hogy nő.
A fèrfiaknál viszont a lényeg a lényeg. :)
Ezzel sincs semmi baj, hiszen ha csak flörtből állna a férfiak és nők között a szerelmi élet, nem lennének utódok, kihalna az emberiség. Te sem szeretsz, felesleges dolgot csinálni, ugye? ;)
Az a férfi, akiben dúl a tesztoszteron, tehát fogamzóképes, egèszsèges, egy őt beindító nőért mindenre kész, s örömmel engedi magát belevonni a "játékokba", a " "végcél érdekében", ösztönösen játsza a "férfi" szerepét, nem kell erőlködnie. ;)
Ennek következtében a testileg és lelkileg erős férfiak szaporodnak, a gyengébbek, akiket pedig egy nő sem tud annyira tűzbe hozni, hogy megmozduljanak érte, egy hosszú, magányosan, megkeseredve töltött élet után kihalnak az emberiségből. És ez így van jól.
Igaza van a kérdezőnek miért kell állandóan a berögzült hulyesegeket csinálni?
Nem akarom azt hogy pl engem a férfi irnayitson vezessen stb
Kapcsolatban is utalom a klasszikus férfi és női szerepeket
Nem akarom hogy a férfi legyen a Családfő én meg az eltartott
Egyenrangúság van akkor mégis miért kell meg mindig a nőt semmibe venni ?
Szerintem ehhez nem csak a nő ragaszkodnak, hanem esetenként a férfiak is.
Pl. Láttam olyant, hogy egy férfi lekicsinylően beszélt arról, hogy kikezdett vele egy nő.
Egyetértek annyiban, hogy egy adott ponton a nőnek is lépnie kell és ez nem azt jelenti, hogy odavonul és udvarolgat a férfinak, de az ismerkedés során ő is kifejezésre juttatja az érdeklődését, amikor a férfi is megtette, neki is tennie kell a kapcsolatért természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!