Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért szeretitek a hódítási játszmákat? Miért ragaszkodtok a klasszikus szerepkehez

Figyelt kérdés
Nem fér össze ez a mai korral ez, ha szeretnétek valakitől valamit akkor lépjetek és ne a sült galambra várjatok! Milyen emancipáció ez? Az ismerkedésnek úgy kéne működnie ahogy az emberek általában ismerkednek és nem játszmázásokkal elrontani. Nem felcserélni akarom a szerepeket hanem feloszlatni.
2019. jan. 24. 09:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#8 Remélem a fasiszta fajtátok fog kipusztulni innen. Nagyon remélem hogy egyszer büntetni fogják az ilyen élet és ember ellenes fasiszta nézeteket.
2019. jan. 24. 10:44
 12/26 A kérdező kommentje:

Egyébként a férfiakkal is ugyanúgy kultur harcot vívok, mint a nőkkel.

Szeretném azt, ha hasonló felfogás lenne itt nálunk, mint Svédországban. Szellemileg sokkal előrébb járnak.

2019. jan. 24. 10:53
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Ragaszkodom igen,hogy a férfi lépjen először.Majd utána én is teszek lépéseket.De ha így gondolod,sok kezdeményező kedvű nő van.Nincs miért siránkozni.Meg akkor később sem,amikor felcserélődnek a szerepek,és már hiányozna az,amit most kifogásolsz(1)
2019. jan. 24. 10:56
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Svédországban?Én beszéltem pár Svéd sráccal és a hírekke ellentétben nem felesbe mentek a dolgok,hanem kb.a barátnőjük költötte a pasik pénzét.

Szerintem csak papucs vagy,ami nem baj.Sok olyan nő van.itthon,amilyenre vágsz.

2019. jan. 24. 10:58
 15/26 A kérdező kommentje:

Ne cserélődjenek fel a szerepek hanem oszoljanak fel.

Mi a különbség a szerepjátékok és a nemi szerepek között? A szerepjátékokban van választási lehetőséged, szabadságod, míg a nemi szerepek csak a kezedet kötik meg és átnevelnek.

2019. jan. 24. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Én is azt szeretném ha minden egyenlő lenne ferfiak és nők között

Nem lenne pozitív se negatív megkülönböztetés.

Nem azért tennem meg valamit mert nő és az íratlan kötelező társadalmi szabály így kívánja meg pl( ajtó nyitás, randi fizetése , randira hívás, virág , egyéb sablonos hülyeség)

El kellene azt is fogadni hogy a nő nem bejárónő a kapcsolatban nem csak az ő dolga a főzés mosás takarítás , férfi ne vezesse ne irányítsa a nőt tekintse egyenrangú társnak

Ne sertodjon meg azon egy férfi ha pl külön kasszan akarok lenni vagy a randin is fizessünk külön mert nem szeretném ha ő állná a részem

Ne jöjjön a közhelyes dumával hogy biztonságban akar tartani engem

Nem értem mitol kellene biztonságban lennem. Attól nem leszek biztonságban mert van mellettem egy férfi . Sztereotip elvárásokat is utalom ami van ferfiak és nők fele . Akkor vagy nő ha ,alázatos vagy ,hazais gyengéd ,gyenge gondoskodó aki a férfira szorul mindenben

Férfi ha vezér vagy , irányító , érzelem mentes stb . Férfi miért attól érzi magát férfinak hogy uralkodik a nőn elnyomja ?

Nem vagyok olyan amiket felsoroltam és nem is szeretnek az lenni. Miért erőltessem magamra csak azért mert a társadalom szerint akkor leszek jó nő?

2019. jan. 24. 11:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én régen nagyon szerettem kezdeményezni, de a hatezredik ler!bancozás és "tönkreteszed a férfiak játékát" nyafi után meguntam.

Onnantól nem kezdeményeztem, de nem is nagyon hagytam, hogy a pasik kezdeményezzenek nálam "csak úgy", számomra ez nem valami gagyi "játék" meg "vadászat", hanem egy másik ember megismerése. Onnantól csak kötetlen, haveri módon ismerkedek emberekkel, fifty-fifty arányban, játszmák nélkül, épp, ahogy írod. Ez bevált.

N

2019. jan. 24. 11:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Aztar0hadt ezt borzalmas volt olvasni, te komolyan beteg vagy.... Utálom a flörtölgetős játszmázást, mégis képes voltam teherbe esni. Mi a bánat bajod van neked? Kezeltesd magad.

2019. jan. 24. 11:11
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyvan,ha szeretnél valakitől valamit,akkor lêpj oda.Te vagy a fêrfi."

Ez is szexizmus, ez nem zavar?

2019. jan. 24. 12:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#19 de ez is zavar mert hulyesegnek tarrtom

Teljesen mindegy ki kezdeményezi az egészet lényeg hogy megtörténik és örülnek egymásnak .

2019. jan. 24. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!