Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért szeretitek a hódítási játszmákat? Miért ragaszkodtok a klasszikus szerepkehez

Figyelt kérdés
Nem fér össze ez a mai korral ez, ha szeretnétek valakitől valamit akkor lépjetek és ne a sült galambra várjatok! Milyen emancipáció ez? Az ismerkedésnek úgy kéne működnie ahogy az emberek általában ismerkednek és nem játszmázásokkal elrontani. Nem felcserélni akarom a szerepeket hanem feloszlatni.
2019. jan. 24. 09:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19%

Mint Svédországban?!?!

Nagyon remélem, hogy a magyar embereknek sose lesz svéd felfogása. Ott valami nagyon félrement az évek során.

2019. jan. 24. 13:02
 22/26 anonim ***** válasza:

Pedig a svédek tisztelik a nőket egyenrangukent bánnak a nővel nem akarjak elnyomni , uralkdni a nőn. Nem állítják a nőt szolganak a kapcsolatban

Nem mondanak olyat hogy a nő dolga a főzés mosás takarítás ,

Elfogadják ha egy nő nem akar szülni stb

2019. jan. 24. 13:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Zsolti? :d
2019. jan. 26. 12:25
 24/26 A kérdező kommentje:

A férfinek kell kezdeményezni szöveg ugyanolyan szexista, mint a nőnek a konyhában a helye. Szerintem egy közösségi társadalom lenne a cél és nem csak emiatt, hanem hogy az ember megtanulja mi az a szolidaritás. Én pl. ha tehetném az üresen álló lakásokat tölteném fel, hogy a hajléktalanoknak legyen fedél a fejük fölött. A lakhatást alap alkotmányos joggá kéne tenni. Ha ez meglenne onnantól beszélnénk közösségi társadalomról. Ezzel fellehetne számolni azokat a sztereotípiákat, mint pl. könnyű vérű az a nő aki kezdeményezik. Az ember nem lenne annyira magára utalva. Ami talán a legfontosabb nem beszélnének ilyen evolucionista áltudományos fasizmusra hajazó megközelítésekről amik legitimmé teszik a szexizmust, mint a Karena26 válaszoló.

Kedves macsó urak! Miért lenne az a nő könnyűvérű aki elkezd ismerkedni egy férfival? Ezt komolyan kérdezem tőletek. Mi ebben könnyűvérű? Egy nő nem préda és egy férfi nem vadász. Emberek vagyunk és nem egy primitív ösztönlények.

2019. jan. 29. 08:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van kérdező. Kar hogy sokan nem így gondoljak

A nő tényleg nem egy áldozat , préda amit be kell fogni le kell vadászni

2019. jan. 29. 09:31
 26/26 A kérdező kommentje:
Most voltam fent tinderen és azt írta ki a csaj, hogyha nem vagy kezdeményező akkor vállj szét tőlem. Poénból jobbra húztam és, ha lesz egyezés azt fogom neki írni, hogy "Látod kezdeményeztem! Becuccolsz hozzám, mert kéne egy nő aki főz, mos, takarít addig míg a tökömet vakarászom." Eskü lefogom neki írni. Szexizmusra szexista választ fogok írni. :D
2019. jan. 29. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!