Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nő létemre nem vonzanak a klasszikus "férfi erények"?
Figyelt kérdés
Nem kell nekem domináns, erős jellemű, hidegfejű, rendíthetetlen, sebezhetetlen, megközelíthetetlen pasi, akire (lentről) felnézhetek, aki helyettem is megteremti a biztonságot a számomra, és aki néha megdug, miközben a falhoz nyom, csak hogy "megmutassa, tud ám ő kemény lenni, ha kell". Azt hiszem, inkább azt a fajta szeretetet, gyengédséget, érzékenységet, törődést, megértést, odaadást és elfogadást igényelném, amit a női természetnek szeretünk tulajdonítani társadalmi szinten. Kevesebb esélyem lehet párt találni így, vagy ezek csak sztereotípiák?2018. okt. 4. 03:11
1/24 anonim válasza:
Még így is bőven lenne rád jelentkező!
2/24 anonim válasza:
Neked egy gyengéd, némileg feminin férfi kell. Már ha a férfiak vonzanak ugye.
4/24 anonim válasza:
Igencsak szélsöséges példákat írtál le, de nem hinném,hogy kevesebb az esélyed párt találni. Már csak azért sem,mert eléggé fel vannak már hígulva a nemi szerepek. Szerintem nem túl gyakori az elsö típusú férfi,akit leírtál,manapság már azok a fiatal huszonévesek vannak elszaporodva,akik egy szöget nem tudnak beütni a falba. Mindettöl függetlenül egy csomó rendes,jófej srác szaladgál a világban,aki kellöképpen férfias és érzékeny is,úgyhogy nem kell ezen izgulni.
5/24 anonim válasza:
#3 feldobtad a reggelem, köszönöm :)
Kérdező, a mai fiatalok között csak olyat talàlsz mint amiről te àlmodsz, úgyhogy nyugodj meg, manapsàg nehéz eldönteni, hogy a fiú egyàltalàn fiú-e, vagy sem.
Élettàrsam korosztàlya még férfi a javàból, talàn a 40-esek is, de ha kisfiút keresel, pl 20-asokat, minden esélyed megvan életképtelen mama pici fiàt talàlni.
6/24 anonim válasza:
Pont az általad felvázolt ffi vagyok aztán 5 éve csak kötekedős nők jutottak. Már feladtam.
46
7/24 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem ismered magadat.
8/24 anonim válasza:
tényleg nem tudják a nők, hogy mit akarnak
9/24 anonim válasza:
Van esélyed. Mint mõkusnak az erdőtűzben. Most komolyan, miért ne lenne? De figyeld meg, ha jönne egy ilyen férfi, rövid úton lekoccoltatnád egy bikára, hogy tegyelek a kopaszok közé.
10/24 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak is, egyáltalán nem baj, én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!