Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nő létemre nem vonzanak a klasszikus "férfi erények"?
Ezt énis meg jártam h nem vagyok elég domináns...kedves nők ebben segíthetnétek h ez mit is jelent h lehet dominálni egy kapcsolatban h az normális legyen?
Egyszerü példa mikor találkozni indultam a ma már csak volt párommal...Elöre meg volt a tervem "hiba kezeléssel"...pl szép idő menjünk kirándulni...de neki fáj a lába akkor mozi...ha nem mozi akkor valami romantikus kis étterem...ha az se akkor menjünk hozzájuk...vagy hozzám...és film vagy áthivunk pár havert és társas vagy kártya vagy valami...De mindig meg volt a terv ha az egyik nem jön be akkor jó lesz a másik ...Ha ne adj isten neki valami eltérő dolog jött h kabátott akar venni stb...akkor még mindig ott a kompromisszum h meg vesszük a kabátod azt beülünk egy moziba majd vacsi...aztán park :D...De ere mindig meg kaptam h irányítom stb...MAximum egyszer vagy kétszer mondtam valamire neme-t de az olyan volt ami baromi távól áll tőlem...
Én nem gúnyolódtam, de azért nekem egy férfi ne kezdjen màr el picsogni a Titanicon, ne szedesse a szemöldökét, ne legyen agyonszolizott izomagyú lény, igenis tudjon beütni egy szöget a falba, a porszívót ne vegye ki a kezemből, mint ahogy én se szedem el pàromtól a fűnyírót.
Igen, kérdezze meg milyen napom volt, mint ahogy engem is érdekel mi volt a munkahelyen.
Az àgyban ne egy puha pcs legyen, ha az udvaron jön rànk, akkor ott, mint ahogy az ebédlőt is felszenteltük màr pàrszor a 3 év alatt.
Hatàrozott legyen, néha "csapjon" az asztalra ha nincs igazam.
Ne nyavalyogjon, ne érzelgősködjön mindenen.
33 éves felnőtt nőként, anyaként így gondolkodok.
De a 20-as éveimben se vàgytam a férfi részéről csöpögésre.
Nem baj, mert csak rád tartozik, hogy milyen férfihoz vonzódsz.
Nagyon sok ilyen gyengéd, feminimebb lelki beállítottságú férfi van. Amire érdemes figyelned, hogy vannak akik így jellemzik magukat, de valójában követelőzőek, manipulatívak.
Szerintem meg a világ legnagyobb baromsága azt tenni a nőiesség, illetve férfiasság fokmérőjévé, hogy ki hogyan szaggatja a nokedlit, vagy hány szöget vert a falba eddigi élete során. Akkor is így gondolnám, ha a kimondottan maszkulin férfiak lennének az eseteim. Azt pedig végképp nem fogom fel, miért kellett idekeverned a szemöldökszedést, szolizást, vagy a "mama pici fia" effektust még az előző kommentedben. Annyit írtam, hogy gyengéd legyen velem, ne kemény. Ebből hogyan következik az életképtelenség? Én egyenrangú partnerre vágyom, akinek megvannak a maga elvei, és aki ki meri mondani, ha nem ért velem egyet, de úgy gondolom, hogy ennyi emberileg elvárható mindenkitől, nem csupán a "teremtés koronáitól".
"vannak akik így jellemzik magukat, de valójában követelőzőek, manipulatívak."
Itt, gyakorin sok hasonló szerzet fordul meg. :D
Naaa, szóval akkor, szàz szónak is egy a vége: Van aki a gyengédségre vàgyik, érzelgősségre, van aki a keményebb, hatàrozottabb férfiakat.
Szerenncs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!