Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez klasszikus férfi-nő nemi szerepekben való gondolkodásnak számít? Nektek ez milyen? Vélemény?
Figyelt kérdés
Ha egy férfit egy nőben a következők érdeklik hosszú távú kapcsolatnál:
Legyen kedves, házias, nőies, gyengéd, gondoskodó, figyelmes, legyenek anyai és fészekrakó ösztönei.
És ezek azok amik másodlagosak, mellékesek számára, tehát szinte egyáltalán nem döntési szempont:
A férfinek mellékes, hogy a nőnek van-e lakása, kocsija, jó állása, fizetése, van-e diplomája, lexikális tudása, mennyire ambiciózus, független, önálló.
2014. júl. 11. 15:45
3/9 anonim válasza:
ez normális gondolkodásnak számít.A többi meg a nyugattól átvett mocsok style.
4/9 anonim válasza:
Az a "vicces", hogy a magukat modern gondolkodásúnak tartó férfiak is elvárják a nőtől a klasszikus szerepet, de közben a másodlagos dolgokat is, mert "egyenlőség van, a nők akarták a feminizmust". Szóval, részben a "modern" férfi is így gondolkodik.
5/9 anonim válasza:
Nem. A modern férfiak azt várják el egy nőtől, hogy komplett személyiségek legyenek, hogy merjenek kibontakozni, valósítsák meg magukat. Nincs vonzóbb egy nőben annál, ha jól érzi magát a bőrében. Ezt én modern férfiként mondom.
7/9 anonim válasza:
Igen. Van, aki így gondolkozik (nő és férfi is), ha neked ez jön be, keress ilyen nőt.
8/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ezek alap normális dolgok nem nemi szerepekben való gondolkodás...ja neeem legyen kocsija meg háza meg diplomája.Az a jó.Legyen akár,persze, de aki e szerint választ párt, az azért szerintem erősen egy retkes fszoppó állat nemre való tekintet nélkül , s majdnem akkora mint aki lepontozott.:D
9/9 anonim válasza:
Én tudom a kötelességeimet is. A jogait szajkózó nő nem az esetem. Ettől nem leszek konzervatív, pedig a klasszikus értékeket sorolnám fel "követelményként", mert tényleg az a kötelesség, azt nem hanyagolhatja el senki. Pontosabban a senkik elhanyagolhatják kedvük szerint, csak velük nekem semmi dolgom. Azt nem várom el, hogy javítsa be a falat, meszeljen (pedig a klasszikus szerint ez női meló), lássa el a jószágokat (igazság szerint az elegendő pénz számomra is sokkal vonzóbb a hátsó kert ólasításánál), azt pedig végképp nem, hogy javítsa meg a gyerek elromlott játékait, vagy a fűtést, vagy a telefonomat... Pedig rend- és tisztaságmániás mesterszakács vagyok... Persze amatőr, de akkor is. Azt már egy kicsit elvárogatom, hogy valami kis plusz átvállalás oda-vissza legyen, ne csak én szálljak be az ő dolgába. Kivétel persze pici gyerekkel, akkor egyértelmű, hogy mentesítem még akkor is, ha már a saját gondolataimat alig hallom a kifogásötleteimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!