Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha nő létemre nem vonzana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nő létemre nem vonzanak a klasszikus "férfi erények"?

Figyelt kérdés
Nem kell nekem domináns, erős jellemű, hidegfejű, rendíthetetlen, sebezhetetlen, megközelíthetetlen pasi, akire (lentről) felnézhetek, aki helyettem is megteremti a biztonságot a számomra, és aki néha megdug, miközben a falhoz nyom, csak hogy "megmutassa, tud ám ő kemény lenni, ha kell". Azt hiszem, inkább azt a fajta szeretetet, gyengédséget, érzékenységet, törődést, megértést, odaadást és elfogadást igényelném, amit a női természetnek szeretünk tulajdonítani társadalmi szinten. Kevesebb esélyem lehet párt találni így, vagy ezek csak sztereotípiák?
2018. okt. 4. 03:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

Szerencsére nem vagyunk egyformàk.

Egy keményebb is lehet olyan, ami a mennyekbe repít, sőt.

Egy kimondottan hatàrozott férfi éppúgy tud ràd figyelni, mint egy aludtej típusú.

2018. okt. 4. 13:14
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy baj; szerintem ha minden létező férfiaknak tulajdonított erényt egy emberbe összegyúrnánk, egy funkcionális szociopatát kapnánk.
2018. okt. 4. 16:32
 23/24 anonim ***** válasza:
38%
Számomra nem lenne baj, ez szuper tulajdonságok. (F36)
2018. okt. 4. 19:48
 24/24 anonim ***** válasza:
61%
Én ilyen nőt keresek, mert én se vagyok az a klasszikus férfi. :)
2018. okt. 14. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!