Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul es en gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
A baratom nyaralni van, aki rengeteg kepet toltott fel. Kommenteltem is az egyiket, hogy nagyon ugyes es egy szivecsket irtam melle. Erre most latom, hogy torolte. Ki kellene akadnom?2019. aug. 27. 09:04
31/40 anonim válasza:
Ha a baratai elott vagy csak felvallalva, akkor az is elmond sokat. Ok tudnak a tobbirol is, de nyilvan nem a te partodat fogjak, mert az o haverjai.
32/40 anonim válasza:
Volt egy pont ugyanilyen szitum... Ő nem rak ki semmit, nem szokása, nem kell reklámozni, mert csak negatívan hat a kapcsolatra. Mondjuk mi csak 3 hónapot kínlódtunk el együtt, de a következőt, akivel akkor jött össze, mikor elvileg velem volt még, már kirakta, ott nem volt ez probléma... (A gusztustalan, hogy azért még dugtunk párat, mikor már külön voltunk, de még nem tudtam a nőjéről.... Csak sejtettem, mivel a lakásban megjelentek női tusfürdő, rózsaszín fürdőszivacs meg egyebek... Utána többet nem mentem át soha.)
33/40 anonim válasza:
No, van valami hír? Elárasztottad a profilját, hogy legyen esti elfoglaltsága a nyaralás alatt?
34/40 A kérdező kommentje:
Egy mondatot irt vissza, hogy sokan rairtak akik elkezdtek kerdezgetni, hogy mi ez a komment es hogy egyutt van e velem, ezert torolte le. Aztan meg 2szer irtam neki, elmondtam hogy en ezt maskepp gondolom, de mindkettot elolvasta es egyikre se reagalt. Ugyhogy gondolom ez mindenkepp offos :)
2019. aug. 28. 05:30
35/40 anonim válasza:
Hát, ha zavarja a kérdést, hogy együtt vagytok-e, akkor ez elég egyértelmű. Szánalmas patkány az ilyen, de fel a fejjel, legalább kiderült, milyen is valójában.
36/40 anonim válasza:
Ha azért törölte, mert zavarta, hogy sokan megkérdezték, te vagy-e a párja, akkor olyan, mintha szégyellne téged, hogy azt mondja, hogy igen. 😕
37/40 A kérdező kommentje:
Persze, most mar vilagos minden.. csak azert rossz, mert kb egyik naprol a masikra lett vege ilyen gusztustalan modon.
2019. aug. 28. 07:58
38/40 anonim válasza:
És szakítasz vele? Ne engedd, hogy kimagyarázza ezt a nyaralás után.Ilyet egy szerelmes ember nem csinál.
39/40 A kérdező kommentje:
Igazabol vissza se ir, nem reagalt, en ezentul nem keresem, es gondolom ha nagyon akart volna, sokat jelentenek neki akkor probalna kimagyarazni vagy legalabb bocsanatot kerni de semmi. 0 reakcio. Szoval nem igazan kell azon gondolkoznom hogy mi legyen mert ez teny.. vege gondolom :)
2019. aug. 28. 08:52
40/40 anonim válasza:
Ó, hát ez szívás. De ha már így alakult, jobb előbb, mint később. De a nyaralás előtt nem voltak figyelmeztető jelek? Én ezt, ami most veled történt, szakításnak tekinteném akkor is, ha visszajövetele után szeretne békülni. Azt mondanám, minden oké, mérges sem vagyok ha bocsántatot kérsz, csak nem akarok veled lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!