Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul es en gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
A baratom nyaralni van, aki rengeteg kepet toltott fel. Kommenteltem is az egyiket, hogy nagyon ugyes es egy szivecsket irtam melle. Erre most latom, hogy torolte. Ki kellene akadnom?2019. aug. 27. 09:04
21/40 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne bár rólunk se gondolná senki a Facebookra alapján, hogy együtt vagyunk.
22/40 A kérdező kommentje:
De en szeretnek arra vonatkozoan jelet adni hogy egyutt vagyunk de ha o ez felol elzarkozik mi ertelme van?
2019. aug. 27. 10:06
23/40 anonim válasza:
Nézzük pontról pontra:
1. A barátod nyaralni van. Nélküled... Nem túl jó kezdet..
2. Rengeteg képet tölt fel. Persze közös képetek nincs egy db se, ezt ki lehet következtetni. Tovább rontja a dolgot...
3. Kommenteltél, eltűnt... Pont a tiéd, pont a szivecske... a fenti körülményekhez mérten ez minden, csak nem kapcsolat.
24/40 anonim válasza:
Egyetertek az elozovel. Ha o a baratod, miert nyaral nelkuled?
A helyedbe en magasrol szrnek a fejere ezentul.
25/40 A kérdező kommentje:
Fel eve vagyunk egyutt, ez neki egy elore befizetett ut volt, amit meg azelott foglaltak le, hogy osszejottunk volna. En pedig annyira jol nem allok anyagilag (diak vagyok) hogy foglaljak repjegyet+szallast mellejuk.
2019. aug. 27. 11:14
26/40 anonim válasza:
Amikor az én exem ezt csinálta velem, akkor párhónappal később kiderült, hogy más lányokkal ismerkedett a badoon. Majd amikor fix lett az egyik, le is lettem cserélve.
Úgyhogy jogos a kiakadásod.
27/40 A kérdező kommentje:
Utolso, es te mit csinaltal? Hogy deritetted ki?
2019. aug. 27. 11:18
28/40 anonim válasza:
Tuti, hogy más is van a kèpben.
29/40 anonim válasza:
Azt hiszem jól átba**sz jó ideje már.
30/40 anonim válasza:
Szakított telefonba nem a valódi indokkal, majd pár nappal később kitette, hogy kivel van kapcsolatban, de olyan dátummal és közös képpel, amikor mi is együtt voltunk elvileg. A mi közel 1 évünkről szinte csak a közeli baráti tudtak, mert ha szívecskéztem bármelyik képét, akkor azt leszedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!