Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul es en gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
A baratom nyaralni van, aki rengeteg kepet toltott fel. Kommenteltem is az egyiket, hogy nagyon ugyes es egy szivecsket irtam melle. Erre most latom, hogy torolte. Ki kellene akadnom?2019. aug. 27. 09:04
11/40 A kérdező kommentje:
Mert volt egy sejtesem, hogy o beszelgethet mas lanyokkal is, sokszor eldugja a telefonjat, vagy lehajtja. Bar, etterem moziba eljarunk es a baratainak is bemutatott mar baratnojekent. Egyebkent pedig teljesen jo szandek vezerelt, hogy odairtam, semmi hatso dolog nem volt es csak most esett le sok minden.
2019. aug. 27. 09:19
12/40 A kérdező kommentje:
Valoban nagyon rossz erzes :(
2019. aug. 27. 09:21
13/40 anonim válasza:
Azok alapján, amit írsz, nem a szívtörlés a legnagyobb gond. Megbízhatatlan a pali.
14/40 A kérdező kommentje:
Persze egyertelmu, csak annyira szerettem, hogy nem lattam tisztan a helyzetet. Varom, hogy mit fog reagalni, mert leirtam neki a velemenyem ;)
2019. aug. 27. 09:23
15/40 anonim válasza:
Csak kivancsisagbol...
Vajon mi lenne, ha megint odaraknad ugyanazt a kommentet?
Vagy minden kepere rakj egyszivecsket!!
"Jelold meg a teruleted!!"
Kivancsi lennek, hogy akkor is mindent torolne?
16/40 anonim válasza:
Sajnos az ilyen mocsok a végsőkig tagad mindent, és még téged hoz ki féltékeny hárpiának...
17/40 A kérdező kommentje:
Ha valaszolt, megirom nektek. :)
2019. aug. 27. 09:27
18/40 anonim válasza:
Nincs új a nap alatt: támadni fog. Ő lesz felháborodva, hogy gyanúsítod, letagadja, hogy a facebook volt, nem ő, és a többi.
Nem fogja bevallani, hogy igazad van, mással is ismerkedik, és egy disznó.
19/40 anonim válasza:
Spameld szét a profilját. Had tudja meg a többi nő, hogy nincsenek egyedül. Aztán dobd ki a francba, és keress jobbat.
20/40 A kérdező kommentje:
Este jovok a sztorival!! :D persze, ha azt mondja a facebook volt, akkor arra azt valaszolom, hogy odairom megegyszer es kommenteljen o is barmit ez ala.. ha csak veleten volt :D
2019. aug. 27. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!