Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszúl? Duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszúl? Duci lányok miért nyígnak, hogy "dagi vagyok" ha uavarja őket miért nem fogynak le?

Figyelt kérdés
Tàrskeresön annyira unalmas ha valaki sajàt képet tesz fel (1 kép többet mond 1000szónàl) làtszik az alkata. Amikor kommunikàció jól megy, talàlkozóra hívom vagy csak bókolok neki elöjön , hogy csúnya dagi ..Most le akar ràzni? Vagy azt vàrja , hogy az égbe dicsérjem?? Nekem nagyon bejön a nöies alkat is ha van cici popsi combi böven és kerek arc hozzà. Ha igényes àpolt stílusos nekem bejön

2016. ápr. 19. 17:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem biztos, hogy tud/zavarja.

Manapság nagyon ritka a jó (tehát egészséges) duci, mert mindenki anorexiázgat, de van még belőlük, és némelyik valóban szép, és ezt tudja is. Nyilván, ha egy 150 kg-osról van szó, akkor az már nagyon más tészta.

Aztán van aki betegség miatt hízott.

Illetőleg tapasztalatból mondom, egy duci (még ha a te által említettnél ducibb is) csajról van szó, nem szeretné, ha másként kezelnék, mint bárki mást.

2016. ápr. 19. 17:29
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Azért ráz le, mert ilyen f.aszokra, mint te, nincsen szüksége senkinek.
2016. ápr. 19. 17:32
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha volna bármilyen módszer, ami legalább az emberek 5%-ának törvényszerűen beválna fogyásra, már tudnál róla. De ilyen módszer nincsen.
2016. ápr. 19. 17:38
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
#3: Van. Megfelelő étkezés és mozgás. Csak a lustaság nagyobb úr.
2016. ápr. 19. 17:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Na félre értettetek :( Ha valaki nem tud fogyni, elfogadom!!!de akkor ismerkedés közben ne lovagoljon ezen reàlis suly kitöltés reàllis képek akinek tetszik ràìr akinek nem az nem aki ràìrt annak tetszik.
2016. ápr. 19. 18:00
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
#4 Jah, én csak röhögni tudok a lefogyni lehetetlen dumán. Mindig, amikor szóba kerül vhol, hogy egy év alatt lefogytam 25 kilót, mert meguntam, hogy elhízott vagyok, nagy szemekkel kérdik, mi a titkos módszer, amitől le lehet fogyni. Ésszel kell enni és mozogni kell = kalóraideficit. Ennyi. Ha nem vagy s@gghülye és van benned némi akaraterő, akkor lefogysz. Ha fontosabb számodra a kifogásaid, akkor kövér maradsz.
2016. ápr. 19. 18:06
 7/18 A kérdező kommentje:

Akiröl a 4es ír az màs kategória aki tudna de inkàbb ül a làdájàn mint Pató Pàl és sír, hogy csunya azt nem tudom megérteni.

Van két làny egyiket netről ismerem 100+kg de képein nagyon szép arca àpolt ruhài alkatához illenek amit ki kell emelni kiemelni amit feddni kell elfedi(nem màrka inkàbb fazon kérdése) bàr filléres kinai tökéletes alakon is ront. Màsik egy korom beli làny fogdokinàl randizunk sajnos plàtoi a szerelem férjezett 1,9 körüli gyönyörü àpolt arc, stílusos szemüveg , igényesen festett haj, csipö derék széles cimbjai azok bőven vannak de àlmom közéjük kerülni kb ő is egy 105+kg de nagyon szép

2016. ápr. 19. 18:11
 8/18 A kérdező kommentje:
1,9m magas
2016. ápr. 19. 18:15
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

4: 15 éve heti 10-30 órát edző kisevőként nem tudom alátámasztani ezt.

A mozgás 1,5 kiló izmot jelent nálam, ha abbahagyom, 2 hét alatt lemegy a 1,5 kiló izom.

Testsúlyingadozásom azonban pár óra alatt +4, -4 kg is tud lenni, van, hogy megmarad, és nem mozdul, holott semmit nem változtattam az evésen, mozgáson. Azt nemigen hiszem, hogy evéstől, mozgástól jön/megy le 4 kg fél napok alatt...

2016. ápr. 19. 18:25
 10/18 anonim ***** válasza:

6: Nem mindegy, hogy mekkora termetről beszélünk.

Duci lány-nak hívnak mondjuk egy 60 cm magasan 47 kilóval sovány, lányt, ha 55-60 kiló.

Aki meg 25 kiló ledobásáról beszél, az mondjuk 140 kilóból dob le 25 kg-t.

Én 60 kilóval vagyok duci lány.

2016. ápr. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!