Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszúl? Duci lányok miért nyígnak, hogy "dagi vagyok" ha uavarja őket miért nem fogynak le?
Mert nem biztos, hogy tud/zavarja.
Manapság nagyon ritka a jó (tehát egészséges) duci, mert mindenki anorexiázgat, de van még belőlük, és némelyik valóban szép, és ezt tudja is. Nyilván, ha egy 150 kg-osról van szó, akkor az már nagyon más tészta.
Aztán van aki betegség miatt hízott.
Illetőleg tapasztalatból mondom, egy duci (még ha a te által említettnél ducibb is) csajról van szó, nem szeretné, ha másként kezelnék, mint bárki mást.
Akiröl a 4es ír az màs kategória aki tudna de inkàbb ül a làdájàn mint Pató Pàl és sír, hogy csunya azt nem tudom megérteni.
Van két làny egyiket netről ismerem 100+kg de képein nagyon szép arca àpolt ruhài alkatához illenek amit ki kell emelni kiemelni amit feddni kell elfedi(nem màrka inkàbb fazon kérdése) bàr filléres kinai tökéletes alakon is ront. Màsik egy korom beli làny fogdokinàl randizunk sajnos plàtoi a szerelem férjezett 1,9 körüli gyönyörü àpolt arc, stílusos szemüveg , igényesen festett haj, csipö derék széles cimbjai azok bőven vannak de àlmom közéjük kerülni kb ő is egy 105+kg de nagyon szép
4: 15 éve heti 10-30 órát edző kisevőként nem tudom alátámasztani ezt.
A mozgás 1,5 kiló izmot jelent nálam, ha abbahagyom, 2 hét alatt lemegy a 1,5 kiló izom.
Testsúlyingadozásom azonban pár óra alatt +4, -4 kg is tud lenni, van, hogy megmarad, és nem mozdul, holott semmit nem változtattam az evésen, mozgáson. Azt nemigen hiszem, hogy evéstől, mozgástól jön/megy le 4 kg fél napok alatt...
6: Nem mindegy, hogy mekkora termetről beszélünk.
Duci lány-nak hívnak mondjuk egy 60 cm magasan 47 kilóval sovány, lányt, ha 55-60 kiló.
Aki meg 25 kiló ledobásáról beszél, az mondjuk 140 kilóból dob le 25 kg-t.
Én 60 kilóval vagyok duci lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!