Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha egy fiú aki udvarol nektek nagyon féltékeny tipus? Gondolom lehet megfordulna a fejetekben az hogy ha most féltékenykedik akkor mi lesz akkor ha együtt leszünk.
de még mennyire, ne akarja senki megszabni, hogy kivel barátkozok vagy mit csináljak
ha nem adok rá semmi okot, akkor ne féltékenykedjen (főleg ne ennyire)
van egy határ és nekem ez már nem férne bele
Az első ilyennél kivágtam volna a francba. Önálló felnőtt ember vagyok nekem senki nem parancsolgat és nem szabhatja meg hova megyek és hova nem, (más persze ha rendőr utasít, vagy a törvények betartása miatt szükséges). Az voszont nem magánszemélyek kapcsolata.
Ha egy pasi ilyen, az nem tisztel. Alsóbbrendünek, irányítanivalónak tart aki/ami az ő tulajdona. Innen már nincs messze a tettlegesség. És mivel az ilyenek önbecsülése vagy nagyon alacsony vagy az egekben van, te nem jöhetsz ki jól.
Amennyiben ragaszkodsz a szabadságodhoz és az önbecsülésedhez felejtsd el, méghozzá gyorsan. Egy normális kapcsolat nem ilyen. Pár éve vagyok együtt a párommal, mindíg mondom hova megyek, de neki eszébe nem jutna eltiltani vagy parancsolgatni. Ismeri a barátaim (bár igaz, zömmel lányok) és nem féltékeny.
Azon nyomban elküldeném. Ez az ember birtokolni akar, uralkodni feletted, bezárni a 4 fal közé, irányítani. Pokollá tenné az életedet rövid időn belül, ha hagyod. Azt se engedné, hogy szóba állj akár férfi ismerősöddel, lehet, hogy még egy rokonra is féltékeny lenne. Ezen kívül minden másodperceddel el kellene számolnod.
Menekülj, amíg nem késő! :)
Mi az, hogy megszabja??
Hidd el, ha összejönnétek, az ő általa kidobott barátaidnak még az utcán sem köszönhetsz, különben megfenyeget, hogy elhagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!