Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem kicsit bunkóság az ilyen?!
Figyelt kérdés
Arra értem,hogy valaki fent van, de annyit se ír a másiknak,hogy nem érek most rá.Nem is az,hogy egész nap fent lenne,mert pl állandóan bevan kapcsolva a facebook a gépén de nem nézi az üzeneteket meg,hanem arra gondolok mikor tisztán látszik,hogy fel-le lépdes valaki facebookra szóval felnéz direkt percekig és utána lelép szóval annyira elfoglalt nem lehet ha erre van úgymond ideje..De ha valaki nem érdekli vagy a terhére van a másik miért kell a beszélgetést fent tartani miért nem lehet akkor szépen elbúcsúzni a másiktól?!2016. márc. 30. 16:48
1/5 anonim válasza:
Minek kéne mindenkivel tudatni, hogy nem érek rá?
Ez a felnőtt párkapcsolatok? Ez óvoda szint.
2/5 anonim válasza:
a gondolatban felnőtt emberek nem a facebookon élnek
3/5 Sunshinedoll válasza:
Istenem, egy felnőtt embernek nincs ideje mindig azt nézni, ki küldött neki üzenetet meg mikor. Majd válaszol, ha lesz rá megfelelő, nyugodt körülmény. A legjobb barátom 10kor írt egy üzenetet, egész nap dolgom volt, igen, a villamoson felmentem facebookra átfutottam az idővonalat, a postán a sorban elküldtem anyámnak pár sort fontos ügyben, de csak mikor hazaértem volt időm rendesen leülni és átgondoltan beszélgetni a barátnőmmel. Felnőtt emberek vagyunk, saját élettel nem kell senkinek sem azonnal válaszolnia akkor sem, ha fellép facebookra. Majd ha lesz pár nyugodt perce, amikor csak rád tud koncentrálni, majd ír. Sok esetben kapok egy üzenetet, és az első mondatból látom, hogy nekem erre most nincs időm/energiám, mert laborban vagyok, ebédre rohanok, sorban állok, mással beszélgetek stb. Nőjünk már fel, na.
4/5 anonim válasza:
Ha nem válaszol egyáltalán,az a bunkóság,miközben meg más fosokat meg megoszt.
5/5 anonim válasza:
Teis ink foglald le magad valamivel,ne azt nézd h más fel le lép a facéjárol.
Én telon pl fent vagyok sokszor,pedig a kezemben sincs.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!