Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszúl? Duci lányok miért nyígnak, hogy "dagi vagyok" ha uavarja őket miért nem fogynak le?
Pár óra alatt nem lehet +/- kiló különbség :)
Mindig azonos időben, lehetőleg reggel, éhgyomorra, meztelenül mérd a súlyod.
11: akkor ne hidd el, de lehet, mert rendszeresen tapasztalom.
És akkor mérem, amikor észlelem a méretkülönbséget.
Pl. ha állandóan 60 kg a súlyom 5 éve, akkor érzésre és látványra is tudom, az milyen, mekkora.
Pl. megérkezek vendégségbe és leveszem a ruhámat, ami lötyögött rajtam, és nem jön rám, amikor elindulnék haza.
Hazaérve megmérem a súlyomat, és mondjuk 64 kg, és 2 mérettel nagyobb ruhatárat kell vegyek, mint amit addig hordtam.
Vagy volt, hogy elmentem egy fitnessbe, és megmértem a rögzített helyen lévő mérlegen a súlyomat és 64 kg. volt. Majd csináltam egy hullámmasszázst, és utána se fértem a ruhámba, amiben jöttem, és ami jó volt, amikor jöttem, a mérlegre álltam, és 65,5 kiló volt.
Elég volt csak a főoldalra mennek, hogy találjak még egy embert, aki ugyanezt tapasztalja, tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__7736703..
Nem tudom, mért nem lehet hinni sok milliárd embernek arról, amit állítanak magukról. Vagy Te mért nem hiszel a saját szemednek, amit a könyezetedben látsz, vagy a Tv-ben a fogyás-show-kban szereplőkről.
Biztos mindenki lusta és túlevő, azért nem vékony. Egyébként ezt a kalóriahazugságot a 80-as évekIG vallotta az orvostudomány is, azóta már ők sem.
Nem tudom, hány évesnek kell lenni, hogy az ember ennyire szűklátókörű legyen, hogy ilyen szinten kizárja a környezetét és a többi ember tapasztalatát, beszámolóját.
Ha a Kérdező ilyen ostoba, próbáljon meg a testsúlya 20 %-át hízni vagy fogyni, tetszés szerint választható. Majd 3 hónap múlva beszélünk, hogy mennyire sikerül, és 1 év múlva, hogy meg is maradt-e.;)
#13: az a kérdés semmit nem jelent. És ha már TV show-król beszélsz, akkor azt láttad, amikor fogyókúrára fogják a pácienseket, amit be is tartanak (szerintük), de rejtett kamerákat elhelyezve és követve őket a nap folyamán, még extra 1-2 ezer kalória lecsúszott nekik.
A Túlélős műsorokban, ahol VALÓBAN alig van mit enniük, viszont fizikai aktivitást kell végezniük, kivétel nélkül rengeteget fogytak 21 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!