Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszúl? Duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom rosszúl? Duci lányok miért nyígnak, hogy "dagi vagyok" ha uavarja őket miért nem fogynak le?

Figyelt kérdés
Tàrskeresön annyira unalmas ha valaki sajàt képet tesz fel (1 kép többet mond 1000szónàl) làtszik az alkata. Amikor kommunikàció jól megy, talàlkozóra hívom vagy csak bókolok neki elöjön , hogy csúnya dagi ..Most le akar ràzni? Vagy azt vàrja , hogy az égbe dicsérjem?? Nekem nagyon bejön a nöies alkat is ha van cici popsi combi böven és kerek arc hozzà. Ha igényes àpolt stílusos nekem bejön

2016. ápr. 19. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pár óra alatt nem lehet +/- kiló különbség :)

Mindig azonos időben, lehetőleg reggel, éhgyomorra, meztelenül mérd a súlyod.

2016. ápr. 19. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:

11: akkor ne hidd el, de lehet, mert rendszeresen tapasztalom.

És akkor mérem, amikor észlelem a méretkülönbséget.

Pl. ha állandóan 60 kg a súlyom 5 éve, akkor érzésre és látványra is tudom, az milyen, mekkora.

Pl. megérkezek vendégségbe és leveszem a ruhámat, ami lötyögött rajtam, és nem jön rám, amikor elindulnék haza.

Hazaérve megmérem a súlyomat, és mondjuk 64 kg, és 2 mérettel nagyobb ruhatárat kell vegyek, mint amit addig hordtam.

Vagy volt, hogy elmentem egy fitnessbe, és megmértem a rögzített helyen lévő mérlegen a súlyomat és 64 kg. volt. Majd csináltam egy hullámmasszázst, és utána se fértem a ruhámba, amiben jöttem, és ami jó volt, amikor jöttem, a mérlegre álltam, és 65,5 kiló volt.

2016. ápr. 19. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Elég volt csak a főoldalra mennek, hogy találjak még egy embert, aki ugyanezt tapasztalja, tessék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__7736703..

Nem tudom, mért nem lehet hinni sok milliárd embernek arról, amit állítanak magukról. Vagy Te mért nem hiszel a saját szemednek, amit a könyezetedben látsz, vagy a Tv-ben a fogyás-show-kban szereplőkről.

Biztos mindenki lusta és túlevő, azért nem vékony. Egyébként ezt a kalóriahazugságot a 80-as évekIG vallotta az orvostudomány is, azóta már ők sem.

Nem tudom, hány évesnek kell lenni, hogy az ember ennyire szűklátókörű legyen, hogy ilyen szinten kizárja a környezetét és a többi ember tapasztalatát, beszámolóját.

Ha a Kérdező ilyen ostoba, próbáljon meg a testsúlya 20 %-át hízni vagy fogyni, tetszés szerint választható. Majd 3 hónap múlva beszélünk, hogy mennyire sikerül, és 1 év múlva, hogy meg is maradt-e.;)

2016. ápr. 19. 18:58
 14/18 A kérdező kommentje:
De jó hogy 13ból 1vàlasz ha arra jött ami érdekel.Egyszerűen leirva tudom hogy vastag a làny nekem úgyis kell ahogy van mégis nyìg, hogy ő dagi ezt nem értem miért nyîg...!!@
2016. ápr. 19. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:

#13: az a kérdés semmit nem jelent. És ha már TV show-król beszélsz, akkor azt láttad, amikor fogyókúrára fogják a pácienseket, amit be is tartanak (szerintük), de rejtett kamerákat elhelyezve és követve őket a nap folyamán, még extra 1-2 ezer kalória lecsúszott nekik.

A Túlélős műsorokban, ahol VALÓBAN alig van mit enniük, viszont fizikai aktivitást kell végezniük, kivétel nélkül rengeteget fogytak 21 nap alatt.

2016. ápr. 19. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
olyan a világon nincs, hogy valaki nem tud fogyni, hacsak nem fényevő :)
2016. ápr. 19. 19:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Most làttam làny 173/92 van olyan teste hmmm elolvadok tőle
2016. ápr. 19. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem fogynak le, mert egyszerűbb nyafogni, hormonális problémát kitalálni, egyéb betegségre hivatkozni, meg a társadalmat hibáztatni, mint kevesebbet és minőségibbet zabálni, valamint megmozdulni két étkezés között.
2016. ápr. 20. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!