Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul?
A párommal egy szakmai képzésre jelentkeztünk. Az egyik fiú osztálytársam állandóan perverzkedett a barátnőmmel, engem az illető nagyon zavart, de a párom csak tovább folytatta vele a haverkodást.
A párom bevallása szerint a srác nem tetszik neki. De a viselkedése szerintem másra vall. Mikor FB-n beszélgetnek olyanokat ír neki, hogy "aranyos vagy". És ezt nem egyszer, hanem többször is írta már, szinte minden beszélgetésben.
Olyat is írogat neki, hogy "köszönöm, hogy szakítottál rám egy kis időt ^^/", stb...
A párom azt mondja, hogy a gyerek neki olyan, mintha a gyereke lenne. De én rohadtul nem így érzem. Engem zavar, és ez úgy tűnik őt nem érdekli. A csávó már tett neki utalásokat, hogy benne-e lenne egy hármasban, és sokszor erotikus témáról is beszélnek. Ezzel igazából semmi bajom sem lenne, de ez is fura nekem. Szerencsére a barátnőm elutasította a hármas szex javaslatát. :'D
Általában zavarba esik a barátnőm, ha a gyerekkel beszél, de közben haveri szinten is szidják egymást. De szerintem ez őszintétlen, és csak ilyen "külső" viselkedés, mikor látni őket.
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!