Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromból lesz valami? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromból lesz valami? Én gondolom rosszul a dolgokat?

Figyelt kérdés
A parom 26 eves nincs normális munkàja ételfutàrként dolgozik ,mellette tanul.Mégis azt érzem ,én próbàlok elōre torni ő egyhelyben toporog.Nem tudunk összeköltözni ,mert nincs rá penz de szeretnek mar onallósodni.24N

2016. dec. 30. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit tennék hozzá,hogy mindig mindenkire irigy nem tamogatnak aa szüleink pedig,megtehetnek de akinek van penze mindig azt mondja h apu anyu odateszi...Oke ezt ertem de ez elèg buta alibi h ne vigyuk semmire.Vannak terveim celjaim teszek is ertuk,nem tudom igy van e ertelme a kapcsolatnak 1,5 ev alatt semmit nem haladtunk előre.
2016. dec. 30. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
Lehet, hogy egy meg nem értett zseni, mint én!😉
2016. dec. 30. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Vele beszéltél már erről konkrétan így ?

Ha nem is tudja, hogy neked így nem jó, akkor miért is változna.

Mit tanul mellette ?

Az is elképzelhető, hogy te látod rosszul, hiszen ha tanul, akkor abból arra tudok következtetni, hogy szeretne mást csinálni, valamit ami jobban fizet mint a mostani munkája.

Itt olyan válaszokat kaphatsz, mint amit én is adtam, hogy lehetséges, hogy csak te látod rosszul, vagy kaphatsz olyat is, amikor azt mondják, hogy voltak hasonló helyzetben és nem változott az illető, illetve jönnek majd olyan válaszok is, hogy hagy ott.

Ülj le és beszéld meg vele , hogy neked ez így annyira nem jó.

Azt gondolom ez a lehető legtisztább dolog amit tehetsz.

2016. dec. 30. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért kezdett el tanulni ,mert én talàltam neki egy okj-s iskolàt villanyszerelést tanul a műszaki dilgokban jô.Mondtam neki h nagyon kemenyen kell csinalni ,tanulni kapcsolatot epiteni mert ennyi idősen már vmit kell kezdeni magunkkal nem elhetunk anyukankkal mint egy gyerek...
2016. dec. 30. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Szetetem ,mert jóindulatu ,kedves viszont nagyon pontatlan àllandóan késik mindenhonnan elalszik.Plusz gyakran logikatlanul csinal dolgokat.Persze en sem vagyok tökeletes nem azr mondom de sokkal törekvőbb es pontos.pl.en soha nem kesek el
2016. dec. 30. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát így nem lesz belőle semmi.

Én nem is értem, hogyan tudsz rá fölnézni, de végülis nem az én problémám, gondolom, ő úgy van vele, hogy majd eltartod szűkebb napokon.

2016. dec. 30. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
A penzzel nincs gond mert bar szųkosen de mindig elvagyunk es o is sok mindent vrsz a keves penzbol,nyilvan ez hosszùtavon nem megoldharo ,tehat nagyobb dolgojat nem tudunk meglèpni pl kozos alberlet stb stb.
2016. dec. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!