Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elegem lett. Ezek után mit szóltok ha én így gondolom a dolgokat?
Kérdésemet máshogy nem tudtam megfogalmazni,bocsi:)
de ide leírom mi a helyzet:)
Mindig átvertek a pasik..mindig rosszal kezdtem..
Volt aki több mint 1évig húzta az agyam,hogy így úgy járni fogunk stb., most untam meg ezt az egészet :) Nem fogok senki után se sírni :)
most van egy srác,rendes,jól néz ki..mostanában sokat beszélünk, bejövünk egymásnak, csak ő azt mondja hogy fiatal vagyok, és nem hiszi hogy akarok olyan dolgot tőle(szex..)
de ez nem így van már:) igaz nem voltam úgy még pasival de vele szívesen lennék :D
Azért is mert ha azt várom hogy az "igazival" legyek először arra várhatnék még akár éveket is.. vele meg elég jól kijövök,vonzódunk egymáshoz,és örülnék ha több lenne köztünk:)
én 16 vagyok,ő 24
mit gondoltok?
neked kell eldönteni :)
de gondolom tényleg eleged lett hogy csak szivattak eddig, én meg értem
végülis ha bejöttök egymásnak meg minden lehet több is.. jó nem azt mondom 1.nap után feküdj le vele (gondolom te sem igy gondolod) de nem kéne sok idő hozzá :)
nem találtad el:)
hosszú haj,barna szemem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!