Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én gondolom negatívan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom negatívan a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy bénának érzem magam. 27 vagyok de ha bejön egy csaj hamar lebeszélem magam róla azzal hogy kevés vagyok neki meg úgyse tart sokáig meg mennyit is kell harcolnom amibe a végén úgyis belebukom mert jön egy jobb és stb. Úgy érzem hogy belefáradtam már a harcokba. Pár fontos nőt elvesztettem már idáig. Nagyon egyedül vagyok mostanában és az a legrosszabb hogy kezdem megszokni. Meg aztán olyan pekhes vagyok hogy ha valakivel el tudnám képzelni ,az általában elutazik elköltözik férjhez megy vagy jól pofára ejt és hasonlók. Lehet emiatt nem érzem magam senkinek. Pedig sokan azt mondják irígylésre méltó az életem. Bár én nem tartom irígylésre méltónak. Van hol laknom van kocsim még nézek is ki valahogy (a haverjaim szerint). De mégis jelentéktelennek érzem magam akit észre sem vesznek. És a borzadáj semmirevaló életet élő zűlött ismerőseimnek meg irígylésre méltó barátnőik vannak. Hogy van ez? Vagy miért? Most mit kéne csinálnom?
2011. máj. 9. 02:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Sztem túlságosan rágörcsölsz, hogy megtaláld életed párját, bulizz, sodródj az árral.... Az, hogy jelentéktelennek érzed magad lejön a stílusodban is, úgy értem ezt, hogyha azt mondod magadban h jó pasi vagy és leszarod aki mást mond, egészséges egó-kereteken belül, akkor kifelé is a magabiztos férfit sugárzod!!!!

18/F

2011. máj. 9. 02:18
 2/5 anonim ***** válasza:
de legalább az ismerőseidet tartod valamire... az se semmi :)
2011. máj. 9. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem két dolog van itt. Egyik, h kb nulla az önbizalmad és ez lerí rólad! Rád néznek és látszik a kisugárzásodon. A másik meg ez a hatalmas pesszimizmus. Ha mindennek úgy állsz neki, ha jajj úgyse sikerül, akkor tényleg nem fog sikerülni!
2011. máj. 9. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsoval.22éves lány vagyok,már nagyon jol esne hogy valaki rám találjon,akár a világ másik végéröl is,de valahogy mégsem jön össze.De nem görcsölök rá.Majd jön ha jönni akar.Várok méég:)
2011. máj. 9. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én valahol megértem a kérdezőt. Gondoljunk bele mindenkinek szüksége van visszacsatolásra. Aki ezeket "negatívan" éli meg, alapjaiban elhagyják, megcsalják, NEM-et mondanak...mivel Ő nem ezt szeretné így negatív élmény. Nehéz magabíztosnak, valaki én is vagyok , és kellek...embernek lennie későbbiekben az adott helyzetben.

De egy tuti van egy aranyszabály ami idavág, amilyen egyszerű olyan tuti:

-"Ha kell valami tegyél érte". Ennyi

milyen egyszerű kis mondat, és mégis néha milyen nehéz megtenni. (irónia)

-A másik dolog, Neked kell lépéseket tenned a sikeredért, más nem fog.

Mindenki vágyik arra hogy tartozzon valahova, kelljen valakinek, mégha kezded is felszínen megszokni az egyedüllétet.

Tudod, van benne valami amit írtak előttem. Az önbizalom hiányod lerí rólad komonikáció közben. Akár hogy próbálod titkolni.

//Idevág: a minap kis összejövetel volt mamáméknál és mivel szegény már elég öreg, szerettem volna megörökíteni azt hogy felmentünk és beszélgettünk kicsit. Vittem a gépem, és képeken kívül beállítottam hogy videót is készítsen. Jó 15 percet. KÖzben én is csatlakoztam és beszélgettünk, ők persze nem tudtak erről semmit, és én is idővel megfeledkeztem már róla, "hogy forog".

Érdekes volt visszanézni. Teljen más kép jött le rólam mint amilyennek én belülről láttam magam eddig. Furva volt visszanézni magam hm. Minden dolog megmutatkozik az emberen...legyen az fáradtság, elégedettség, bátorság, önbizalom, vagy annak hiánya és sorolhatnám... oda akarok kilukadni, ezt egy külső szem is látja. Vagyis a lány.

Tudod ezt csak úgy fogod leküzdeni, (vagyis annak egy jó módja).. ha márpedig azt mondod, hogy Te most leszólítol lányokat. Legyen busz vonat..akárhol. Csak ne pont az utcán járókat:) És úgy állsz neki hogy Te most pofonokat is kapni akarsz, (sikerek mellett persze:p), tehát nem baj ha elutasítanak. Megszokja a "fejed" ezt a szituációt majd. De ne attól tedd a dolog kimenetelét "pozitivvá" hogy "IGEN" a válasz, hanem hogy megtetted, és teszel saját magadért mert Neked erre szükséged VAN!

MIndenkinek jól mondják, a legnagyobb baja a saját baja. De nézz szét kicsit ... másokon, és talán rájösz.. messze vagy Te az igazán nagy bajoktól;)

Kitartás!

egy ok pl a millióból amiért..:Van egészség és ez nagyon fontos! és levegőd is:) bár globlis felmelegedés..:D

Kellemes Ünnepeket:)

2013. dec. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!