Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom negatívan a dolgokat?
Sztem túlságosan rágörcsölsz, hogy megtaláld életed párját, bulizz, sodródj az árral.... Az, hogy jelentéktelennek érzed magad lejön a stílusodban is, úgy értem ezt, hogyha azt mondod magadban h jó pasi vagy és leszarod aki mást mond, egészséges egó-kereteken belül, akkor kifelé is a magabiztos férfit sugárzod!!!!
18/F
Én valahol megértem a kérdezőt. Gondoljunk bele mindenkinek szüksége van visszacsatolásra. Aki ezeket "negatívan" éli meg, alapjaiban elhagyják, megcsalják, NEM-et mondanak...mivel Ő nem ezt szeretné így negatív élmény. Nehéz magabíztosnak, valaki én is vagyok , és kellek...embernek lennie későbbiekben az adott helyzetben.
De egy tuti van egy aranyszabály ami idavág, amilyen egyszerű olyan tuti:
-"Ha kell valami tegyél érte". Ennyi
milyen egyszerű kis mondat, és mégis néha milyen nehéz megtenni. (irónia)
-A másik dolog, Neked kell lépéseket tenned a sikeredért, más nem fog.
Mindenki vágyik arra hogy tartozzon valahova, kelljen valakinek, mégha kezded is felszínen megszokni az egyedüllétet.
Tudod, van benne valami amit írtak előttem. Az önbizalom hiányod lerí rólad komonikáció közben. Akár hogy próbálod titkolni.
//Idevág: a minap kis összejövetel volt mamáméknál és mivel szegény már elég öreg, szerettem volna megörökíteni azt hogy felmentünk és beszélgettünk kicsit. Vittem a gépem, és képeken kívül beállítottam hogy videót is készítsen. Jó 15 percet. KÖzben én is csatlakoztam és beszélgettünk, ők persze nem tudtak erről semmit, és én is idővel megfeledkeztem már róla, "hogy forog".
Érdekes volt visszanézni. Teljen más kép jött le rólam mint amilyennek én belülről láttam magam eddig. Furva volt visszanézni magam hm. Minden dolog megmutatkozik az emberen...legyen az fáradtság, elégedettség, bátorság, önbizalom, vagy annak hiánya és sorolhatnám... oda akarok kilukadni, ezt egy külső szem is látja. Vagyis a lány.
Tudod ezt csak úgy fogod leküzdeni, (vagyis annak egy jó módja).. ha márpedig azt mondod, hogy Te most leszólítol lányokat. Legyen busz vonat..akárhol. Csak ne pont az utcán járókat:) És úgy állsz neki hogy Te most pofonokat is kapni akarsz, (sikerek mellett persze:p), tehát nem baj ha elutasítanak. Megszokja a "fejed" ezt a szituációt majd. De ne attól tedd a dolog kimenetelét "pozitivvá" hogy "IGEN" a válasz, hanem hogy megtetted, és teszel saját magadért mert Neked erre szükséged VAN!
MIndenkinek jól mondják, a legnagyobb baja a saját baja. De nézz szét kicsit ... másokon, és talán rájösz.. messze vagy Te az igazán nagy bajoktól;)
Kitartás!
egy ok pl a millióból amiért..:Van egészség és ez nagyon fontos! és levegőd is:) bár globlis felmelegedés..:D
Kellemes Ünnepeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!