Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elegem lett. Ezek után mit szóltok ha én így gondolom a dolgokat?
Kérdésemet máshogy nem tudtam megfogalmazni,bocsi:)
de ide leírom mi a helyzet:)
Mindig átvertek a pasik..mindig rosszal kezdtem..
Volt aki több mint 1évig húzta az agyam,hogy így úgy járni fogunk stb., most untam meg ezt az egészet :) Nem fogok senki után se sírni :)
most van egy srác,rendes,jól néz ki..mostanában sokat beszélünk, bejövünk egymásnak, csak ő azt mondja hogy fiatal vagyok, és nem hiszi hogy akarok olyan dolgot tőle(szex..)
de ez nem így van már:) igaz nem voltam úgy még pasival de vele szívesen lennék :D
Azért is mert ha azt várom hogy az "igazival" legyek először arra várhatnék még akár éveket is.. vele meg elég jól kijövök,vonzódunk egymáshoz,és örülnék ha több lenne köztünk:)
én 16 vagyok,ő 24
mit gondoltok?
"az igazira meg várhatnék éveket..."
Én vártam. 20 éves koromig. És olyan barátom lett, amilyet mindig is akartam. A szerelmi életem olyan tökéletes lett, hogy az már mesekönyvbe való.
Más: arra ügyelj ,hogy ne add könnyen magad. Amilyen könnyen megkapnak, olyan könnyen lépnek is. Ki kell vívni egy férfi szemében az elismerést, megbecsülés.
És még egy jótanács: bár manapság divat sok férfit meglovagolni, de ha idősebb leszel ,akkor azok a fiúk is az ártatlan szolid lányok után mennek, aki fiatalon a "tapasztaltabb" hölgyeket részesítették előnyben.
Ez tapasztalat.
kinek mi.. :)
akik voltak barátaim eddig 20-23között voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!