Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt hiperérzékeny ember?
Figyelt kérdés
Most jöttem rá, hogy az egész életem azért volt kínlódás, mert hiperérzékeny vagyok. Emiatt már gyerekkorom óta idegennek éreztem magam itt. De ez segített hozzá a spirituális felébredéshez, mert ha emiatt nem éreztem volna késztetést felülemelkedni az emberi mivoltomon, beleértve az érzéseimet és gondolataimat, akkor már rég öngyilkos lettem volna. Elég sokat is gondoltam rá. Az utóbbi 15 évben nem volt olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe az öngyilkosság.2019. aug. 26. 01:06
1/14 anonim válasza:
Szuperérzékeny a hivatalos neve. Én is az vagyok, de sosem akartam öngyilkos lenni. Ne keverd a depresszióval. Te utóbbit éled át.
2/14 anonim válasza:
Ez a kérdés miért a Felnőtt párkapcsolatok témába került?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem depresszióról beszélek. Sosem voltam depressziós.
2019. aug. 26. 01:16
4/14 A kérdező kommentje:
"de sosem akartam öngyilkos lenni"
Akkor mégse lehetsz olyan érzékeny. Rengeteg és nagyon súlyos érzelmi fájdalmakon kellett felülemelkednem.
2019. aug. 26. 01:48
5/14 anonim válasza:
Hogy merészelsz engem hiperérzékenynek nevezni...? Na most jól megsértődtem... vagy csak hiszed! Nem is vagyok sértődős! Kikérem magamnak!
;-)
6/14 anonim válasza:
Ex pasim is az volt és már maga volt a pokol az utolsó másfél 2 év. Mindenért ha nem értettem vele egyet vagy nem pátyolgattam akkor öngyilkos akart lenni meg ilyen süket dumákat tolt.
8/14 anonim válasza:
Szuperèrzèkenysèg a neve, én az vagyok, de nem akartam soha öngyilkos lenni. Az más. Olvass kicsit utána, te nem szuperèrzèkeny vagy.
9/14 anonim válasza:
Most rám utaltál 5-ös??? :) De hát meg se szólaltam? Már sehogy se aludhat az ember, álmában is belekötnek? :) Már megint miért kombinálsz? :)
Kérdező, különben nekem is minden nap eszembejut az öngyilkosság, érdekes mindig mikor mosogatnom kell. De aztán biztatom magam hogy tegnap is elmosogattam valahogy :)
10/14 anonim válasza:
Én hiperszuperérzékeny vagyok. Én nyertem és kérlek ne szóljatok be, mert öngyilkos leszek, meg ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!