Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esély arra hogy két ember boldogan leéli az életét együtt úgy hogy egyik sem csalja a másikat?
Ahogy látom ez nekem is csak álom marad....
Igazából van rá esély de szerintem kb annyi mintha a lottót akarnád megnyerni.
De hát sose add fel.
Nullához közelít az érték, de nem az emberek a hibásak, hanem egyszerűen túl sokáig élünk, kitolódott az emberi lét határa.
Egyébként mindig váltak az emberek, ha volt rá lehetőségük.
Mindig minden a két félen múlik. Egy kapcsolat működéséért napi szinten tenni kell mind a két félnek egyaránt. Pl. sok őszinte és nyílt kommunikáció, ne legyen önzés, egózás, a problémákat közösen együtt kell megoldani.
Azért van manapság annyi válás, mert az emberek sz.rnak tenni a kapcsolatért, a problémákat nem oldják meg és sokan nagyon önzők és egoisták, csak a saját érdek a lényeg.
6 sajnos saját érdekből lépnek úgymond félre is mert, hogy már vágynak arra, hogy mással is legyenek ne mindig ugyanazzal és úgy vannak vele, hogy titokba miért ne....
Na meg igen ahhoz, hogy mindkét fél tegyen is a kapcsolatért ahhoz lelkileg fel kell nőni de sok ember csak úgy van, hogy legyen mellette valaki a többi már nem számít.
Sajnos ezért leszek örökké szingli XD :D
Nem sok esély van rá sajnos.
Hiába nem csalom én meg a párom ,ha cserébe ő csal meg engem...
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!