Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esély arra hogy két ember boldogan leéli az életét együtt úgy hogy egyik sem csalja a másikat?

Figyelt kérdés
Én sajnos csak azt látom h mindenki válik körülöttem, így teljesen kiábrándultam a házasságból...
2019. aug. 7. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy 3,5éves, egy 1,5éves több pár hónapos kapcsolatom.Viszont sokszor voltam egyedül, akárkivel nem kezdenék komolyabban, viszont akivel kezdenék azzal örökre terveznék,sok magányos év alatt megtanultam értékelni ha van valakim.
2019. aug. 7. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Azért azt nem lehet mondani, hogy mindenki félrelép a házasságában vagy a kapcsolatában. Akadnak még hűséges emberek.

Csak kevés.

Egyébként senki nem mondta, hogy a házasság kötelező és, hogy a nélkül nem lehet együtt leélni egy életet.

2019. aug. 7. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Mi eddig így élünk (kopp-kopp). Ha családcentrikusak vagytok és egymásban van a boldogságotok, van rá esély. Az meg hülyeség, hogy akkor nem valósítod meg önmagadat... Tanulni és dolgozni így is lehet, a barátok is megmaradnak, a nagy utazásokat is meg lehet ejteni együtt, a többi süket duma. Minden szervezés és akarat kérdése.

Ezek a véresen mai felfogások, hogy "nem érdekel a múltja" "a kevés szabadidőt is külön töltjük, mert az nekünk kell" "mi köze van hozzám, nem vagyok a tulajdona" "nem kell ismernie az összes barátomat" - na ezek azok, amik a maximális önzésen alapulnak és kb. 1:1000000-hoz, hogy sírig tartó szerelem lesz belőlük... Manapság egyre több ilyen van. Két vadidegen, akik egy ágyban alszanak. Itt sokan szinte ellenségként írnak a másikról, aki elé falat kell húzni. :D Aztán sírnak - rínak, mert itt egy megcsalás, ott egy elpottyantott gyerek, meg a "jajj, lopott-csalt, megvert, zsarol - nem is ismertem" történet...

Ameddig nem egy egységben gondolkodtok, meg..ta az ég.

2019. aug. 7. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Mi is elváltunk, de nem csaltuk meg egymást. Én nem csalok meg senkit, és ezért úgy gondolom, hogy férfiben is vannak ilyenek. Komoly kapcsolatot pedig csak megalapozott okkal kezdek.
2019. aug. 7. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Keves, ahhoz nagyon klappolo ket embernek kell egyutt elnie, kompromisszumkeszseg es kommunikacio alap.

Amugy siman lehet h egyik sem annyira szexcentrikus h megcsalasig eljusson a kapcsolat, de attol meg megunhatjak egymast es mas miatt valnak.

2019. aug. 7. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:

A sajat eselyeimet nem masok elete alapjan becsulom meg. Ennyi erovel aggodhatnek a cukorbetegseg miatt is, de en inkabb teszek azert, hogy ne legyen bajom. Igyekszem tanulni masok hibaibol es hiszek abban, hogy jobb donteseket hozok naluk.

Azt javaslom te se hagyd, hogy masok sikertelensege ennyire hatassal legyen rad. :) Az o sorsuk nem a te sorsod.

2019. aug. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!