Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem rendül meg a szívem, amikor most már tényleg nagyon sok ember szidja a Valentin Napot?
A Valentin Nap a világ egyik leggyűlöltebb ünnepe. Haragos szinglik és képmutató párok azon a napon egyesülnek, hogy megpróbálják megdönteni azt a napot, amely az örök szerelem szimbóluma.
Nagyon elszomorít, hogy minden évben megy a sárdobálás, a rágalmazás. Egyetlen nap van, amikor a szerelemre terelik a figyelmet ebben a szexközpontú világban és azt sem becsülik meg. Ez elég fájdalmas.
A baj ott kezdődik, hogy nem otthon teszik ezt, szépen, csendesen, hanem teleszarnak ezzel mindent neten, a bevásárlóközpontban, a reklámokban, de sokszor még az utcán is.
A karácsony ilyen még, hogy rengetegen kötik fel magukat, ha már nincs egy élő rokonuk se, mert ömlik egész november-december a karácsonyi propaganda.
Kell egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba, erre lettek kitalálva az ünnepek. Mi gyűlölnivaló van a szépen feldíszített plázákon, tereken, karácsonyi vásárokon? Ha nincsenek szeretteid, az az év minden részében szar, nem csak karácsonykor, de legalább a többi ember hadd örüljön neki.
De pont ezaz, hogy olyankor még szarabb a magányos embernek, mikor mindenki más nagyokat örömködik és látja mi az amit neki nincs és nem is lesz, mivel ha minden rokona halott, azok nem fognak már feltámadni. És még örömködhet egyet a vállalati bulin, de utána a többiek haza a családhoz, szülőkhöz stb. ő meg haza a semmibe és a vágy még erősebb lesz - ezáltal a bánat is.
És a másik amit én utálok az ünnepekben az az, hogy sokszor 2 hónappal előtte már elkezdik - miért is? - illetve az elanyagiasodása, hogy VÁSÁROLJ!!! VÁRÁSOLJ4!!! JÓ SOKAT!!! AKCIJÓÓÓÚÚÚ+!!! - a szeretet vagy a szerelem ünnepének nem erről kellene szólnia. Én a karácsonyt nem is ezért várom, bár már kinéztem mit fogok venni anyámnak és testvéremnek (olcsó, de ötletes dolgok), de amit várok benne az a karácsonyi vacsora, a mézeskalácsdiszités, meg az egész éjszakás kártyacsaták. Ez az amire már most vágyom, de még messze van.
De az idétlen karácsonyi dalok október végétől, az orrba-szájba erőszakolt "VÁSÁROLJ!!!" propaganda meg a többi dolog úgy hiányzik, mint egy sérv.
Nem az a lényeg, hogy milyen világban élsz, hanem hogy milyen világ él benned!
Engem az sem zavar, ha valaki már szeptemberben készül a karácsonyra. :) Ő dolga. Nem érint.
Személy szerint engem se érdekel, hogy a Hibbant Laci bácsi már augusztusban nyomja a karácsonyi dolgokat, de az már nem kikerülhető, ha vásárlás közben állandóan nyomják a füledbe ami szerintem egy gusztustalan marketing, kiárusítani egy ünnepet, csak azért a rohadt pénzért, már megint. Pont az értelme vész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!