Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem rendül meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem rendül meg a szívem, amikor most már tényleg nagyon sok ember szidja a Valentin Napot?

Figyelt kérdés

A Valentin Nap a világ egyik leggyűlöltebb ünnepe. Haragos szinglik és képmutató párok azon a napon egyesülnek, hogy megpróbálják megdönteni azt a napot, amely az örök szerelem szimbóluma.

Nagyon elszomorít, hogy minden évben megy a sárdobálás, a rágalmazás. Egyetlen nap van, amikor a szerelemre terelik a figyelmet ebben a szexközpontú világban és azt sem becsülik meg. Ez elég fájdalmas.

2019. aug. 12. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Nem éri meg bosszankodni, hidd el. És ez még rengeteg dologra érvényes. Nekem meg aztán tökmindegy, hogy amíg megveszem a boltban a motyómat, Fluor Tomi vagy a Jingle Bells szól.
2019. aug. 12. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van. Az egyetlen dolog ami viszont mindörökké felkavarja a gyomromat az a lelkület ami emögött van. Ez a kapzsiság, ez a "minél több pénzt harácsoljunk össze a """"szeretet"""" nevében"... Csak tudnám minek.

2019. aug. 12. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Mert ilyenkor a hülyéket ki lehet használni. :D
2019. aug. 12. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is azért utálja sok ember mert az elanyagiasodása miatt értelmét és értékét vesztik az amúgy kedves és jószándékkal kitalált ünnepek amelyek a családi, emberi összetartozást vagy a szerelmet kéne, hogy eszünkbe juttassák. De ez a marketing körülötte és persze az elvárások amelyek az emberekre hárulnak a marketing miatt ezek teszik utálatossá. A valentin konkrétan egy számunkra idegen, behozott ünnep de egy udvarló pasiként próbálj nem venni valami meglepetést a kiszemeltnek és megkapod mekkora bunkó paraszt vagy. Hiába vitted már vacsorára, színházba, moziba, kirándulni stb... próbálj valentínra nem készülni!!!

A karácsony. A kézzel, szeretetből készített ajándék egy szrt sem ér ha nem veszel hozzá drágábbnál drágább - sokszor felesleges - kütyüket. Ha nem költöttél valakire eleget akkor nem is szereted. Sajnos ezt sugallják a propagandák, ezek tették tönkre az ünnepeket, ezzel együtt az, hogy valóban amíg el jön a karácsony addigra az embernek tele van vele a hócipője mert már szeptembertől ezt folyik a csapból is. Mire eljön csak azt várod legyen már vége.

És sajnos ez nem rágalmazás meg sárdobálás hanem a fájó valóság.

És miért csak egyetlen nap lenne évente az éltedben amikor a szerelmen a hangsúly? Egy olyan nap amit más kitalált neked, nekünk? Az életedet úgy alakítod ahogy akarod, olyan párt találsz amilyet akarsz, aki nem felel meg azzal nem kell összeállni vagyis nem feltétlen csak évi egy napodnak kell szerelemközpontúnak lennie. Csinálj sok olyan napot a pároddal és sok lesz. Amúgy meg ha szeretsz valakit akkor a szex sem egy ronda dolog vele, nem értem mi a bajod a szexel. Mindenki annyit szeret amennyit akar és mindenki annyit is szexel amennyit akar ill. akinek nincs párja az nem de akinek van az annyit amennyit akar. Se többet se kevesebbet. Ebből következik, hogy pont annyi szex van a világon amennyit az emberek akarnak.

2019. aug. 12. 16:57
 15/18 anonim ***** válasza:

"amely az örök szerelem szimbóluma."

A sajat evfordulonk az orok szerelem szimboluma. Ez a nap a sertodesekrol es a kovetelozesekrol szol, az egesz egy kotelezo etikett es jaj annak, aki nem tartja be! Latom hogy meghulyulnek akkor a nok es ezzel a cirkusszal en semmilyen szinten nem tudok azonosulni.

2019. aug. 12. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
De eleve nem csak ezen az egy napon kell szeretni egymást...
2019. aug. 12. 17:19
 17/18 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én módosítottam a szeretett ünnepére, így ilyenkor sütök egy nagy tál süteményt, kekszet vagy pralinét, és meglephetem vele a párom, családom, barátaim, kollégákat... akivel aznap találkozok ismerőst.

Nekem egy remek ürügy, hogy feldobjam a környezetem hangulatát és ezzel együtt a magamét.

2019. aug. 12. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Én tojok az egészre, nem gyűlölkodnék, de hányingerem van a képembe tolt sok giccses mocsoktól. Oké, hogy szeretjük egymást, sőt, még az is oké, hogy aznap úgy kiemelten ünnepeljük meg, de biztos, hogy ehhez szükségünk van két méteres rózsaszínű flitteres plüssgenyókra jó drágán? ENNEK mi értelme?

A szerelemre terelik a figyelmet? LOL... Drágám, a gyártók tojnak nagy ívben a szerelemre, csak ezen a napon rá lehet sózni az emberekre olyan biszbaszokat, amiket amúgy nem vennének meg. Biznisz az egész. És EZ undorító.

Ó bakker, ez nagyon beütött, egy kedves rokonommal pontosan ez történt, mármint karácsony napján lett öngyilkos az említett módon még jópár éve.Pedig magányos se volt. :(

2019. aug. 13. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!