Mi volt ez az objektum égen? (Képpel! )
Még nyáron fényképeztem.Lassan mozgott,majd megállt egy helyben.Ekkor fényképeztem le.1-2 percig állt egyhelyben,majd hirtelen eltűnt a szemem elől.
Ne kerülgessük a forró kását,szerintem mindenki tudja,hogy UFO-ra gondolok.És ez szinte biztos,hogy az is.
#40 ezt mondom én is... egyszerűen lehetetlen megmondani, és nagyon csalóka lehet optikailag.
Sem a távolságot, sem a méretet, sem a sebességet nem lehet megbecsülni még nagyságrendileg sem ilyen körülmények között.
Legjobb tippem egy egyszerű világos színű, nagyobb drón. Simán vannak olyanok amelyekkel felhő szinteket is elérsz. Egy quad rotoros drónnal...
Csak utána kéne nézni...
És az én kis isten hátamögötti falumban ki szórakozna ilyennel,hogy ekkora drónokat reptet az égen?
Meg ez akkora volt kb mint egy repülő
B+, ne legyél már ilyen értetlen.
Értsd már meg, hogy NEM tudod megmondani a valós méreteit ilyen távolságból!
Arra semmi esély, hogy a természetben valaki drónozzon... de arra igen, hogy a kib...szott UFO-k szkenneljék a poros kis faludat :D
# 43 Teljes mértékben igazad van, a kérdező nem képes elrugaszkodni saját gondolataitól.
Kérdezőnek: Nézd meg a drónosvideó végét és te is láthatod, maggasan fényképezett objektum bármekkora lehet, akár egy kicsiny drón is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!