Mi volt ez az objektum égen? (Képpel! )
Még nyáron fényképeztem.Lassan mozgott,majd megállt egy helyben.Ekkor fényképeztem le.1-2 percig állt egyhelyben,majd hirtelen eltűnt a szemem elől.
Ne kerülgessük a forró kását,szerintem mindenki tudja,hogy UFO-ra gondolok.És ez szinte biztos,hogy az is.
Fehér repülő ami távolodott...
Vagy egy drón.
Ja,a repülő megáll egyhelyben..a drón meg olyan fényes,hogy még nappal is ragyog az égen
Meg akkor hova tűnt el olyan hirtelen?
Plusz ez rohadt nagy volt,hogy ekkora távolságból is így lehetett látni..Lehetetlen,hogy drón legyen.Ahhoz túl fényes és túl nagy.A repülő sem látszik ekkorának az égen.És nem is tud egyhelyben megállni
De találjátok ki,hogy biztos egy madár volt
Te aztán a földről pont meg tudod mondani mekkora egy objektum... megsúgom nem.
Egyébként egy fos telefonos képről aztán pont kitalálható, mi az a kis fehér csík.
“Fos telefon..”
Iphone-ról fényképeztem.
Egy drónt meg sem látnál ekkora magasságból és nincs is úgy kivilágítva,mint egy karácsonyfa.
Teljességgel lehetetlen,hogy drón legyen.
Nem tudtok értelmes magyarázatot adni arra,hogy mi ez
Mert optikailag lehetetlen szemmel megbecsülni a távolságot.
Fogalmad sincs milyen távol lehetett. Rengeteg optikai csalódás volt már, ami tökéletesen ufónak látszott.
A képre nem tudunk magyarázatot adni, mert egy rossz minőségű fotó csak. Az egész objektum alig pár pixeles.
Talán egy mozgókép elgondolkoztatott volna, de így bemondásra, bizonyíték nélkül nem lehet megmondani mi volt.
Ha nincs videód róla, akkor bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!