Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi volt ez az objektum égen?...

Mi volt ez az objektum égen? (Képpel! )

Figyelt kérdés

Még nyáron fényképeztem.Lassan mozgott,majd megállt egy helyben.Ekkor fényképeztem le.1-2 percig állt egyhelyben,majd hirtelen eltűnt a szemem elől.

[link]

Ne kerülgessük a forró kását,szerintem mindenki tudja,hogy UFO-ra gondolok.És ez szinte biztos,hogy az is.

2018. márc. 31. 14:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
Érdekes hogy én is láttam! :)
2018. ápr. 1. 22:09
 32/45 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes, hogy megáll és eltűnik, meg az alakja sem hasonlítható semmilyen ismert repülő eszközhöz, mégis hogy nyomatják már néhányan, hogy repülő, meg drón! Utóbbira sem hasonlít, meg ezek ilyen magasságra eleve nem is szállnak fel, és főleg nem tűnnek el.

A meteorológiai ballonok sem így néznek ki, és most már mondani sem kell, hogy ezek sem szoktak eltűnni!

2018. ápr. 1. 23:03
 33/45 anonim ***** válasza:
45%
A drón is, a repülő is, még egy kicseszett ballon is UFO (azonosítatlan repülő tárgy) amíg be nem azonosítják. Bocsi muszáj volt kötekedni. :D
2018. ápr. 2. 00:55
 34/45 anonim ***** válasza:
55%

100% hogy drón, már nagyon sok repked az égen, figyelnek benneteket, lehet néhányat a földönkívűliek mozgatnak, hogy megfigyeljék az univerzómhírű emberiséget, és tanuljanak Messitől hogyan kell focizni.

[link]

2018. ápr. 2. 08:21
 35/45 anonim ***** válasza:
Lehet Roger Federertől lesik el a teniszezés minden fortéját..:) :) :) ;)
2018. ápr. 2. 10:56
 36/45 anonim ***** válasza:
Van ráció a 34-es hozzászólásban, miért buktatnák le magukat a földönkívüliek űrhajókkal, mikor sima drónnal megfigyelhetnek minket anélkül hogy gyanút keltenének?
2018. ápr. 2. 11:53
 37/45 anonim ***** válasza:
#36 Miért pazarolnák az energiát hatalmas űrhajókkal, az univerzumban az energia a legdrágább... Ha drónnal figyelnek minket sokkal energiatakarékosabb...
2018. ápr. 2. 12:08
 38/45 A kérdező kommentje:

Azért ez sokkal magasabban volt és sokkal nagyobb volt.A videóban szabad szemmel is kivehető,hogy drón

2018. ápr. 2. 12:15
 39/45 anonim ***** válasza:

Hány méterre volt pontosan?

Mekkora volt az átmérője?

Milyen sebességgel haladt?

Mekkora gyorsulása volt lassításnál és eltűnés előtt?

Milyen szögben változtatott irányt és mennyi idő alatt?

Melyik égtáj felé haladt eltűnéskor?

Ha ezeket leírod, megmondjuk mi volt.

2018. ápr. 2. 13:36
 40/45 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek. Talán ha végigolvasnád a videokomentjeit látthatnád milyen magasra repűl egy drón, és léteznek nagyobb drónok is.
2018. ápr. 2. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!