Mi volt ez az objektum égen? (Képpel! )
Még nyáron fényképeztem.Lassan mozgott,majd megállt egy helyben.Ekkor fényképeztem le.1-2 percig állt egyhelyben,majd hirtelen eltűnt a szemem elől.
Ne kerülgessük a forró kását,szerintem mindenki tudja,hogy UFO-ra gondolok.És ez szinte biztos,hogy az is.
Azt azért lehet látni,hogy nem közvetlen a ház felett volt,hanem jóval messzebb.
Szabad szemmel is kb ugyan ezt láttam.Ami fent van többszáz-ezer méter magasságban,arról nyilván nem tudok éles képet készíteni.Távcsővel jó lett volna megnézni
Ez minimum olyan messze lehetett, mint a repülők vagy a felhők szoktak lenni. A kép teljesen jó, éles, nem értem, hogy mit kifogásolnak rajta. Táblagépen vagyok, jól fel tudom nagyítani a kezemmel széthúzással. Már eredeti méretben is látható, hogy semmilyen földi repülő eszközhöz nem hasonlítható, főleg így, hogy még el is tűnt!
Így ezekből levonva a következtetést, ki lehet rá jelenteni, hogy ufo, mivel nem tudjuk azonosítani.
Lol,porszem amikor a saját szememmel is láttam?!
Hogy a francba lehetne éles képet csinálni valamiről,ami több km távolságban van fent az égen??
ennyiből sajnos nem lehet megmondani, de szerintem is lehet, hogy UFO madár van a képen, ezek is nagyon érdekes felvételek:
Nos, ha repülő lenne, látnád a repülő formáját, tök mindegy milyen magasan repül, látnád, hogy az egy repülő.
Mivel a képen tényleg egy kis fehér csíknak tűnik, így az elmondásodból lehet bármire is következtetni.
Madár sem lehet, 1 madár egyedül olyan magasan nem igazán repül, főleg nem nyáron.
Ha ebből indulunk ki, a sok bizonygatás, hogy márpedig lehet HD képet készíteni bármivel, eléggé gyér válasz, mivel ez egy baromi magasan lévő valami, amiről még egy normális iszonyat drága kamerával sem tudnál éles képet készíteni...
Ezek alapján ufo, mivel nem tudunk mi lehet.
Ha már annyira az ufo témán indulunk el, akkor vannak a szivar alakú ufok, amelyek hasonlóan néznek ki, gyorsan haladnak, megállnak egy helyben és képesek csak úgy eltűnni.
Egyébként, maradjon rejtély, láttál valamit, amire nincs magyarázat.
Láttam én is dolgokat, ennél komolyabbakat, vannak rá elméleteim, de ki tudja mi lehetett konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!