Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg igaz, amit az 51-es...

Tényleg igaz, amit az 51-es körzetről mondanak?

Figyelt kérdés
Nemrég járt itt az oldalon valaki, akinek állítólag ott dolgozott a nagybátyja. Írtam neki, és válaszolt is rá. Azt írta, hogy a mekis hamburgerek igazából nem abból készülnek, amit mi hiszünk (nem akarom ide leírni, annyira megdöbbentő). Meg hogy Nevada tele van titkokkal, és a nagybátyját jelenleg is lehallgatják. Ismeri őt valaki? Tudtok még mondani erről valamit?
2010. máj. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
74%
A nagybátyám az FBI-nál dolgozik. Azt mondta elkapták a bátyját és kivezték a családjával együtt.Most ti jöttök mert ti is megtudtátok ezt lenyomoznak titeket és elkapnak!Meneküljetek még most!Nekem van protekcióm mert a nagybátyáma a FBI-nál dolgozik de ha pofázok simán megöl az életéért! Nem kamu!Már úton vannak most fussatok míg nem késő!
2010. jún. 22. 19:57
 72/84 anonim válasza:
50%

Szalaggyuunk szalaggyunk hadd lobogjon a hajuunk!

Vigyázzáá ez nem kamu hozzászólás ám..

2010. júl. 1. 11:31
 73/84 A kérdező kommentje:
...most ezt minek kellett?
2010. júl. 1. 17:22
 74/84 anonim ***** válasza:
100%
Apám, ennyi baromságot keresve sem találok mint itt és most :D
2010. júl. 22. 23:23
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én hiszek neked ott valami történt és nagyon nem akarják hogy megtudjuk mi is volt valójában az vagy hgy mi tortént ott:

-Most képzeljük el, hogy valaki -nevezetesen az amerikai hadsereg- ebben a teljesen érdektelen sivatagban egy hatalmas részt kerítéssel veszi körbe, miközben megfigyelő őrbódékat állít fel a mentén és olyan táblákat helyeznek ki, melyek szerint a területre belépők akár meg is halhatnak. Mindeközben több ezer felvétel készül a sivatagi terület, a később "51-es körzetnek" elnevezett rész fölött, amelyek azonban olyan hirtelen változtatják sebességüket és irányukat, amilyenre az emberi reflex képtelen lenne. (Oka például, hogy a pilóta elszédülne, illetve nem tudná egyensúlyban tartani a gépet.) A kaktuszok pedig többek, mint ártatlan növények: belsejükben rejtett mozgásérzékelők és kamerák figyelik a terület minden négyzetcentiméterét.Az elnök tagad.

gyanúsan védett és tagadott 51-es körzetben. Vajon miért épült éppen a sivatag homokja alá egy több emeletes mélységű, hatalmas laboratórium? Miért titkolták a létezését?

Noha azóta már volt lent újságíró, akinek bizonyítania kellett a hely kémrepülő-építési feladatát, ám közel sem járhatta be az épületet; igazából alig tehetett meg benne pár lépést és azt is örökös, szigorú őrizet mellett. A lenti szintekre álmában sem juthatott volna be. A dolog így tehát értelmetlen volt; tény, hogy építenek ott valamiket, de hogy mi zajlik még abban a gigantikus, erődítményként védett és a hadsereg által őrzött, kerítéssel elzárt sivatagi részben, azt valószínűleg még jó darabig nem tudjuk meg...

2010. júl. 25. 00:06
 76/84 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok olvastam hogy Amerika bejelenti 2013-ban a foldonkivuliek létezését de még nem biztos

16/F

2010. júl. 25. 00:07
 77/84 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Van erről egy cikk is a neten? És ha van, akkor adnál linket?
2010. júl. 25. 00:12
 78/84 anonim ***** válasza:

Szívesen ugyanis én is megszeretném tudni a világ öszes titkait

Itt a link: [link]

[link]

2010. júl. 25. 09:53
 79/84 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam hogy 2013-ban majd egyszer megtudjuk remélem
2010. júl. 25. 09:54
 80/84 anonim ***** válasza:

Összefoglalva a híreket két forgatókönyv van életben az egyik, hogy Obama bejelenti a földönkívüliek létezését 2009 végén vagy 2010 elején, ezt a forgatókönyvet támasztja alá Peterson, Wilcock. A másik forgatókönyv, hogy bejelentik a Holdon talált mesterséges épületeket, ezt a forgatókönyvet támasztják alá Hoagland. Bármelyik forgatókönyv is lesz, Obama elnök kiemelt szerepet kap. A nyilvánosságra hozatalt követően, a kormányoknak és a földönkívülieknek össze kell hangolniuk a politikájukat, hogy a bolygónk kozmikus bolygóvá lépjen elő.

[link]

-lehethogy 2012-ben a fold kozmikus bolygó lesz? 16/F

2010. júl. 25. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!