Elhiszitek azt amiket diator,404, szenthelyi árpád, ufó-kutató, kristalykid és társaik mondanak?
Én nem hiszek nekik.
Olyan mintha valami filmről beszélnének.Szerintem badarság az egész.
Ugyan miért hinnénk nekik? Szegények elmeroggyantak és beképzelik ezeket a dolgokat.
Egyébként meg már csak 404, Árpika, Ufo-kurtató és Kristályfej vannak itt, radiátort kitiltottuk.
Egyébként Árpika szórakoztató, a többi túlzottan erölteti a dolgokat..
Szerintem van amelyik csak hülyéskedik de van amelyikük komoly elmebajjal küzd (pl. az Árpád tagnak nagyon durva pszichózisa van +egy kókler).404 és diator rendben voltak szerintem ők nem voltak ennyire elrugaszkodva a valóságtól(jó mondjuk ők is durvák voltak),ufó-kutató nem tudom ki,De a másik 2-ő ők tuti elmebetegek.Csak az a baj hogy többen hisznek nekik és pánikba esnek vagy ők is meghülyülnek :S
Szóval hogy válaszoljak is közvetlenül:NEM,nem hiszek,élem az életem mint egy normális ember.És nincs ennyi szabadidőm sajna hogy ilyesmiken gondolkozzak :S
neked sok a szabadidőd,hogy itt vagy.
én legalábbis nem vagyok bolond,többit nem ismerem.
már mondtam,ki miben hisz,higgyen mindenki abban amiben akar.
lekéne szállni rólunk, vagy mit akartok tőlünk?
Kristalykid :
Tudod most erről én nem állok le veled vitatkozni,hogy miért vagyok itt,mert egy bizonyos szint alatt nincs kivel,és a szint alatt vagy sajnálom. :S
énse állok le veled, nincs miért.
és megtiszteltetés,hogy kérdést nyitottok rolunk.Ám én semmilyen lázadásrol nem beszélek, csakis szellem,démon téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!