M@x kérdése:
Szenthelyi Árpád, a Jelnek amit említettél nekem köze van a 350-hez mint számhoz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 16:10
1/11 anonim válasza:
A 350-es szám a prejádok száma, tehát vehetjük "A jel"-nek
2/11 anonim válasza:
raptorJézus: ezt neked személyesen mondtak el a plejádok?
Vagy csak olvastál róla, mint a medvedisznóemberről?
3/11 anonim válasza:
Árpád mikor várható a reptilián támadás?
4/11 anonim válasza:
2012-ben várható decemberben.
350? Pontosan mire gondolsz bajtárs? Fejtsd ki kérlek.
5/11 A kérdező kommentje:
Sétáltam kicsit és valamiért a Jelre gondoltam, amit régebben mondtál nekem; és éppen akkor száguldott el az orrom előtt egy fekete BMW aminek ez volt a rendszáma: JEL-350
2011. júl. 15. 16:20
7/11 A kérdező kommentje:
Szenthelyi Árpád!
Kérlek írj nekem privátot mert én neked nem tudok!
Kérlek, sok kérdésem lenne, és ha itt teszem fel őket akkor többé nem írhatok az oldalra!
KÉRLEK!
2011. júl. 27. 09:03
8/11 anonim válasza:
Szia M@x!
Szerintem felteheted a kérdésed az Ufo rovatban is, nem fogják törölni, legalábbis az utóbbi időben nem szokták.
9/11 A kérdező kommentje:
Helló!
Az lenne a helyzet hogy a kérdéseim a Reptoid invázióval és magukkal a Reptoidokkal lenne kapcsolatos és ha ezeket kiírnám az UFO észlelésekbe akkor tiltanának (vagy törölnének nem tudom)
Ezt Ők maguk (mármint a moderátorok) írták nekem :(
2011. aug. 9. 09:45
10/11 A kérdező kommentje:
Ó, tényleg, és azt hiszem szombaton megint ugyanazzal a jelzéssel jött a következő JEL ami a következő: JEL-545
2011. aug. 9. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!