Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elhiszitek azt amiket diator,4...

Elhiszitek azt amiket diator,404, szenthelyi árpád, ufó-kutató, kristalykid és társaik mondanak?

Figyelt kérdés
reptileok,krixraxok,gujmániak,pedálok,dimenzióváltás,pólusváltás,belső föld,leigázás stb-stb...
2010. dec. 9. 13:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Pólusváltás a tudomány szerint is lesz, a többi viszont meglátjátok: nem válik valóra. Biztosítok mindenkit. :)
2010. dec. 9. 21:11
 22/28 anonim ***** válasza:
95%

Annyit olvasom ,hogy "404" de egyetlen írását sem tudtam megtalálni még ezen az oldalon , pedig már nagyon kíváncsi vagyok mert mindenhol csak baxtatják csórit, hogy kuplungos.

Már magát Őt is kértem, hogy linkeljen be nekem az előző írásaiból de még csak válaszra sem méltatott, pedig nem piszkálnám vele amit ír.

2010. dec. 10. 15:36
 23/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem látjátok át,hogy mi ezzel a céljuk. Olyan ez,mint amikor az ateisták a Láthatatlan rózsaszín egyszarvút kitalálták. Ki akarták figurázni vele a vallásokat. A fent említett úriemberek is ezt teszik. Szerintem az egész bizarr mesét,csak azért találták ki,hogy azokat,akik tényleg hisznek földönkívüli létformák létezésében kifigurázzák,nevetségessé tegyék.
2010. dec. 11. 20:50
 24/28 anonim ***** válasza:
95%
Iszonyatosan sötét emberekkel van tele a Gyakorikérdések. Komolyan rémisztő!!!
2010. dec. 12. 12:32
 25/28 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem Ufó-kutató a legostobább az összes közül! Ő tényleg sérült és diliházban van a helye. Van itt az ezotérián belül egy kérdés. "Földönkívüli fajok? Honnan jönnek?" jelenleg 83 válasz van rajta. Ott Ufó-kutató szépszámmal osztja a ökörségeit.
2010. dec. 12. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
67%
igen
2011. jan. 12. 12:09
 27/28 nyúl úrfi válasza:
90%
nem hiszem el, az összes agymosott szektás, semmi több... olyan betegek, mint a szcientológusok, vagy a hitgyülisek.
2012. jan. 23. 15:20
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja ja, elhiszem ám de nagyon! Az egyesült reptoid-krixkraxi és lumbulábi flotta meg akarta szállni a Földet, sőt még a poloskoidok és a guargumik is segítettek volna, de összeütköztek a Nibiruval útközben biztos :D ja meg Szenthelyi Árpád hívta a motherbookdriver meg annuaki flottát ,és ők lelézerágyúztak mindenkit :D

Következő invázió mikor lesz? Hol vannak most a reptoidok? A lumbulábiak és a krixkraxiak mióta szövetségesek? A poloskoid birodalom államformája köztársaság vagy király nélküli császárság?

Szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D

2013. szept. 1. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!