Elhiszitek azt amiket diator,404, szenthelyi árpád, ufó-kutató, kristalykid és társaik mondanak?
Annyit olvasom ,hogy "404" de egyetlen írását sem tudtam megtalálni még ezen az oldalon , pedig már nagyon kíváncsi vagyok mert mindenhol csak baxtatják csórit, hogy kuplungos.
Már magát Őt is kértem, hogy linkeljen be nekem az előző írásaiból de még csak válaszra sem méltatott, pedig nem piszkálnám vele amit ír.
Ja ja, elhiszem ám de nagyon! Az egyesült reptoid-krixkraxi és lumbulábi flotta meg akarta szállni a Földet, sőt még a poloskoidok és a guargumik is segítettek volna, de összeütköztek a Nibiruval útközben biztos :D ja meg Szenthelyi Árpád hívta a motherbookdriver meg annuaki flottát ,és ők lelézerágyúztak mindenkit :D
Következő invázió mikor lesz? Hol vannak most a reptoidok? A lumbulábiak és a krixkraxiak mióta szövetségesek? A poloskoid birodalom államformája köztársaság vagy király nélküli császárság?
Szkeptikuska vagyok mit lépjek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!