Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elhiszitek azt amiket diator,4...

Elhiszitek azt amiket diator,404, szenthelyi árpád, ufó-kutató, kristalykid és társaik mondanak?

Figyelt kérdés
reptileok,krixraxok,gujmániak,pedálok,dimenzióváltás,pólusváltás,belső föld,leigázás stb-stb...
2010. dec. 9. 13:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%
kérdező! engem miért irtál ki? a szellemes,démonos irásaim miatt?
2010. dec. 9. 13:44
 12/28 anonim ***** válasza:
39%

reptileok,krixraxok,gujmániak,pedálok,dimenzióváltás,pólusvá

ltás,belső föld,leigázás stb-stb

ezt írtad ki,és itt nekem egy témában sem volt benne amiket,te ki irtál!

2010. dec. 9. 13:45
 13/28 A kérdező kommentje:
hoppá, rád biztos azért emlékeztem mert a másik topikban írtál állatságokat, mondjuk én most csak az ufos barátainkra vonatkoztatva írtam ki ezt a kérdést, uh akkor bocsesz:D
2010. dec. 9. 13:47
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem tök mindegy? Ugyan olyan baromságokat hordasz te is össze.
2010. dec. 9. 13:47
 15/28 anonim ***** válasza:
13%

ez csak nektek baromság, bár én nem googleban gyüjtöm az nfo-kat, de szerintem amiket ki irok és rákerestek, tuti hoz ki valamit.

és semmi sem baromság.

az a te dolgod,hogy hiszel e a szellem,démon,angyal,istenbe.

tudod! "ami igazán fontos a szemnek láthatatlan"

2010. dec. 9. 13:49
 16/28 anonim ***** válasza:
22%
Amit én mondok nem kell elhinni, pontosan annyira tény minden egyes állításom mint a gravitáció.
2010. dec. 9. 14:50
 17/28 anonim ***** válasza:
64%
Jó vicc volt! Még még!!! :D
2010. dec. 9. 14:51
 18/28 Neménvagyokaz ***** válasza:
86%
Én nem hiszek nekik. Ez a sok UFO-s hülyeség ha mind igaz lenne, akkor a média már rég rákattant volna és a Mónika showban is krixkraxok meg mi a nénikéim ülnének.
2010. dec. 9. 15:39
 19/28 anonim ***** válasza:
7%

haggyátok már békén őket! Főleg kristalyfiut! Amiket ő ír az a neten is fent van,meg könyvekben is lehet azokról olvasni.Nagyon szemetek vagytok!

I love AFC

2010. dec. 9. 16:49
 20/28 anonim ***** válasza:
87%

Az a röhej, hogy ugyan ilyen debill UFO inváziókat jósolnak az "okosok" minden évben, 2000-re, 2001-re, stb. És még sose történt semmi.

A kormány hibája az egész, mióta bezárták a diliházakat és kevés a hely azóta a csak kicsit gógyisok ill. akik tudnak pl. dolgozni és nem habzik a szájuk akkor nincsene bezárva. Pedig be kéne őket...

2010. dec. 9. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!