Tényleg igaz, amit az 51-es körzetről mondanak?
Ha igazakat beszélt az a nagybácsi, akkor már tuti nincs életben, mert már rég kinyírták amiért eljárt a szája, és a helyedben én is menekülnék, mert szerintem már téged is keres az amerikai titkosszolgálat, amiért túl sokat tudsz ;)
Kamu
Az a baj ezzel a többi embernek, hogy nem képesek elfogadni azt, hogy létezhet más értelmes faj is a Földön kívül.
Szerintetek annyi bolygó van ,galaxis meg egyebek, ,, miért pont csak MI Létezhetünk?? Máshol soha nem alakulhatott ki élet? Dehogynem. Nem értem miért nem lehet belátni vagy legalábbis elgondokodni rajta, hogy igenis létezhetnek ufok.
És pontosan az ilyen hitetlen emberek miatt lesz nevetséges a téma,pedig olykor több is rejlik e témák között mint ahogy azt hinnénk, csak picit! gondolkodni kéne,márha valakinek van esze.
Amúgy meg az amerikai kormány az mindent eltitkol. Akkora népbutítás folyik az egész világon, hogy az hihetetlen.És az is,hogy az emberek be is veszik.
tegnap 11:11-es vagyok
Nem az a baj, hogy valaki hisz az idegenekben, én is úgy gondolom, hogy nagyon valószínű, hogy vannak. Az a baj, hogy a legtöbben MINDEN BAROMSÁGOT elhisznek emellé. Például ezt a kukacos dolgot. Szerinted komolyan emberekkel etetnék meg, azért, hogy eltitkolják? Ahlyett, hogy pl kilőnék a napba? Gondolkozzunk már. Ja és nem a mekit védem, mivel gyűlölöm, életemben be nem tenném a lábam. Ha én megbízható forrásból tudom, hogy anyád ufó, elhiszed? Nagybátyám a CIA-nál dolgozik, tőle tudom...
Érted mit akarok mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!