Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg igaz, amit az 51-es...

Tényleg igaz, amit az 51-es körzetről mondanak?

Figyelt kérdés
Nemrég járt itt az oldalon valaki, akinek állítólag ott dolgozott a nagybátyja. Írtam neki, és válaszolt is rá. Azt írta, hogy a mekis hamburgerek igazából nem abból készülnek, amit mi hiszünk (nem akarom ide leírni, annyira megdöbbentő). Meg hogy Nevada tele van titkokkal, és a nagybátyját jelenleg is lehallgatják. Ismeri őt valaki? Tudtok még mondani erről valamit?
2010. máj. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazakat beszélt az a nagybácsi, akkor már tuti nincs életben, mert már rég kinyírták amiért eljárt a szája, és a helyedben én is menekülnék, mert szerintem már téged is keres az amerikai titkosszolgálat, amiért túl sokat tudsz ;)

Kamu

2010. jún. 4. 01:28
 52/84 anonim válasza:
89%
Ennyi hülyeséget... Na szóval, az igazság az 51es körzettel kapcsolatban a következő: 1961-ben az USA eln... várjatok csak, csöngettek... 2 fekete öltönyös fickó keres, állítólag vmi pizzát hoztak... furcsa, mert nem rendeltem pizzát, de megnézem, mit akarnak, mindjárt jövök és befejezem, amit elkezdtem....
2010. jún. 4. 02:13
 53/84 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen hülyegyerekek járatják l és teszi komolytalanná az ufo témát. Ti meg még adjátok alá a lovat, ahelyett, hogy elküldenétek a p.csába.
2010. jún. 4. 11:11
 54/84 A kérdező kommentje:
Nem a garnélába raknak gilisztát, hanem a húspogácsába. Én ezt hallottam. Apropó, nem én tettem az ufós témába, valaki más helyezte át. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni.
2010. jún. 4. 14:47
 55/84 anonim ***** válasza:
66%
A 01:28-as vagyok megint és üzenem a 02:13-asnak, hogy "király vagy" ;):D:D
2010. jún. 4. 16:29
 56/84 Salx Narval ***** válasza:
64%
11-11 Szerintem ez simán belefér az ufó kategóriába. Ez sem nagyobb baromság mint az ufók, vagy a gabonakörök.Én minden esetre jókat derültem egy két hozzászóláson. Remélem, hogy gyerekek vagytok még és innen a színes fantázia.:D
2010. jún. 5. 05:00
 57/84 anonim ***** válasza:
45%
ba+ most mi abban a baj hogyha valaki hisz az ufokban?mert a mostani válaszokból az derül ki hogy baj!
2010. jún. 5. 09:06
 58/84 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj ezzel a többi embernek, hogy nem képesek elfogadni azt, hogy létezhet más értelmes faj is a Földön kívül.

Szerintetek annyi bolygó van ,galaxis meg egyebek, ,, miért pont csak MI Létezhetünk?? Máshol soha nem alakulhatott ki élet? Dehogynem. Nem értem miért nem lehet belátni vagy legalábbis elgondokodni rajta, hogy igenis létezhetnek ufok.

És pontosan az ilyen hitetlen emberek miatt lesz nevetséges a téma,pedig olykor több is rejlik e témák között mint ahogy azt hinnénk, csak picit! gondolkodni kéne,márha valakinek van esze.

Amúgy meg az amerikai kormány az mindent eltitkol. Akkora népbutítás folyik az egész világon, hogy az hihetetlen.És az is,hogy az emberek be is veszik.

2010. jún. 5. 20:46
 59/84 anonim ***** válasza:

tegnap 11:11-es vagyok

Nem az a baj, hogy valaki hisz az idegenekben, én is úgy gondolom, hogy nagyon valószínű, hogy vannak. Az a baj, hogy a legtöbben MINDEN BAROMSÁGOT elhisznek emellé. Például ezt a kukacos dolgot. Szerinted komolyan emberekkel etetnék meg, azért, hogy eltitkolják? Ahlyett, hogy pl kilőnék a napba? Gondolkozzunk már. Ja és nem a mekit védem, mivel gyűlölöm, életemben be nem tenném a lábam. Ha én megbízható forrásból tudom, hogy anyád ufó, elhiszed? Nagybátyám a CIA-nál dolgozik, tőle tudom...

Érted mit akarok mondani?

2010. jún. 5. 23:46
 60/84 Salx Narval ***** válasza:
100%
05-00-vagyok.Én is úgy vélem, hogy számtalan helyen létezhet élet és az sem baj, ha valaki egy kicsit jobban beleéli magát.De azért nem kellene mindent elhinni.Természetesen, ha elhiszitek az sem zavar.Én és az előttem szóló, csak felhívtuk rá a figyelmeteket, hogy nem kell mindennek bedőlni.
2010. jún. 6. 04:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!