Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg igaz, amit az 51-es...

Tényleg igaz, amit az 51-es körzetről mondanak?

Figyelt kérdés
Nemrég járt itt az oldalon valaki, akinek állítólag ott dolgozott a nagybátyja. Írtam neki, és válaszolt is rá. Azt írta, hogy a mekis hamburgerek igazából nem abból készülnek, amit mi hiszünk (nem akarom ide leírni, annyira megdöbbentő). Meg hogy Nevada tele van titkokkal, és a nagybátyját jelenleg is lehallgatják. Ismeri őt valaki? Tudtok még mondani erről valamit?
2010. máj. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 A kérdező kommentje:

hát nem győztetek meg

Akár igaza is lehet, nem?

2010. máj. 25. 20:43
 32/84 anonim ***** válasza:
0%
ÍRJATOK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!MI van a mekis hamburgerben?????????????????????????????????
2010. máj. 26. 19:30
 33/84 anonim ***** válasza:
100%

Most írták le, hogy mi van a Mc hamburgerben, DE nem értem a nagybátyádat! Ha kapott egy halom pénzt amiből valószínűleg még az unokájának is jutni fog akkor miért kotyogta ki a "titkot". Ennek semmi értelme. Csak azért, hogy ne együnk Mc hamburgert vagy mi? Aki idáig ette az ezután is fogja aki meg nem az meg úgy se. Azt meg szerintem mindenki tudta, hogy van egy titkos bázis ahol fura kísérletezgetéseket végeznek, ez nem újdonság senkinek.

Ha ez igaz, akkor ne csodáld ha egy nap nem hallasz többet a nagybátyádról mivel, megszegte a titoktartást valószínűleg az életével kell fizetnie.

Ennyi.

2010. máj. 26. 19:50
 34/84 anonim ***** válasza:
91%

Nos, csatlakozom az előttem szólóhoz.

Ez a történet kicsit sántít!

Nem vagy Te egy elbocsátott ás bosszúra éhes Meki alkalmazott véletlenül?

2010. máj. 26. 20:33
 35/84 anonim ***** válasza:
86%

igen, az 51-es körzet létezik, és igen, komoly titkokat őriz, és igen, ufókról is.. és sok egyéb misztikus tudásról.

De elég a vatikánig elmenned és belopózni a zárt könyvtárba..

2010. máj. 27. 10:58
 36/84 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem Lehet hogy igazat mondott.El tudnád intézni hogy beszélhessek azzal a gyerekkel?Én iszek az ufokban és abban is hogy az 51 es körzet hatalmas titkokat rejt.
2010. máj. 27. 20:22
 37/84 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem írj neki. Sajnos linket most hirtelen nem tudok adni, majd ha látok valahol egy hozzászólást tőle, belinkelem. Az e-mail címét nem akarom ide beírni, ki tudja...
2010. máj. 27. 20:55
 38/84 anonim ***** válasza:
59%
Okké.Köszi.Amúgy téged is érdekel ez a téma?
2010. máj. 28. 16:01
 39/84 A kérdező kommentje:
persze, azért tettem fel ezt a kérdést. úgy egyébként nem tudok sokat az 51-es körzetről, csak itt olvastam róla.
2010. máj. 28. 17:17
 40/84 anonim ***** válasza:
Az jó.Engem is nagyon érdekel de keveset tudok róla :)
2010. máj. 28. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!