Igaz lehet ez a történet amit a videóban mondanak el? Mit gondoltok róla? (videó)
Szerintem igen, mert végül is:
Ha a Google-t vesszük, Európában az internet 80%-át uralja, így rengeteg adathoz hozzáfér. Nem véletlen ad ennyi mindent ingyen, hisz így hozzánk is hozzáfér.
Meg, hát nem írom le, azt ami benne van a vidiben. A végén kívül szerintem majdnem minden igaz (a tényeket nézve)
Igaz,ezekről nagyon sokat lehet beszélgetni,különböző magyarázatokat találni.....szerintem igazak ezek:)
A Biblia is említ sok rejtélyes dolgot!
Na megnéztem most egy másik filmet ezzel kapcsolatban angol nyelven
abban volt arany, sumérok, földönkívüliek által genetikailag módosított emberiség, ufok, nasa, fbi, cia, zsidók, nácik, jó, rossz, isten, sátán, hitler, illuminati, új világrend, george bush, dick cheney, osama bin laden, szeptember 11, föld alatti alien telepek ahol hangsebességgel közlekednek szb
Én nem tom megnézni nincs a gépembe hangkártya :(
Miről szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!